ההודעה נשלחה בהצלחה.
יין שמעניק לך חיבוק חם. יינן גאוני שיודע להסתגל לזמנים מודרניים מבלי לגרום ליינותיו לאבד מהקלאסיות שלהם. יין מזנים מקריניאן וגרנאש בסגנון המאפשר לנו להכיר את המהות האמיתית של פריוראט. יין מינרלי עם אופי פירותי המבוצע בטוב טעם, נעים וריחני. תמורה אמיתית לכסף, מבית ענק.
מקור הענבים, טמפראניו טינטו פינו( ומעט מרלו ), בחלקות שנטועות על אדמות סחף, עם תכולת גיר מסויימת. גפנים בוגרות, זהו יין טרואר קלאסי. הויניפיקציה זהה בכל שנת בציר, ולכן הולבואנה הוא השתקפות הטרואר והשנה הספציפית. הולבואנה 5 משביח בטוטאל חמש שנים בחביות ובבקבוקים. אפס פשרות בויניפיקציה: הענבים מגיעים ליקב כאשר לכל חלקה מיכל ייעודי לה. הכל מטופל בגרביטציה. לאחר תסיסה ספונטאנית במכלי פלדה מבוקרי טמפרטורה, היין עובר להשבחה בחביות )שמיוצרות כמובן בוגה סיציליה, בעיקר( - ובבקבוק. בגדלים שונים ומסוגי עץ שונים )אמריקאי וצרפתי. הולבואנה מהווה את אחת התמורות הגבוהות בוגה סיציליה. יין גדול, עמוס ועשיר, עם ריכוז פרי ואורך בלתי נגמר. יין חגיגי במיוחד.
זני ענבים: מרלו, מונטפוליציאנו, סנג'ובזה (כרמים אורגניים). יין פירותי ועוצמתי עם ארומות מתובלות של פטל ואוכמניות, טעמים עדינים של וניל, גוף בינוני ועשיר. מארז מושלם שמאפשר לשתות כוס יין מתי שרוצים בלי לדאוג שחייבים לסיים את הבקבוק.
דומיין אוט הינו יקב משפחתי הפועל כבר מסוף המאה ה-19. הדומיין מחולק לשלוש אחוזות הנטועות בפרובאנס. מקור הדומיין בשאיפתו הבלתי מתפשרת של MARCEL OTT, מהנדס חקלאי מאזור אלזאס להקים יקב ולייצר יינות איכותיים. בשנת 1912 הוא הגיע לאזור והחל בבניית הדומיין. כיום מייצרים בדומיין מגוון מרשים של יינות לבנים, רוזה וכן יינות אדומים בשלוש האחוזות השונות. היינות אלגנטיים ומהנים. יין רוזה פירותי ומהנה עם נגיעות אפרסק והדרים.
יין פירותי ופרחוני, ארומטי ומעודן, המופק מבציר מוקדם ומ"דימום" של ענבי המרסלאן. השם "גרי" בצרפתית מתייחס ליין העדין ובהיר יותר מיין הרוזה.הרכב זנים: 100% מרסלאן אופן הפקת היין: יין "גרי" מופק מסחיטת האשכולות השלמים של ענבי המרסלאן שנבצרו בבציר מוקדם ומהשרייה קצרה ביותר של קליפות ענבי המרסלאן בכדי לקבל יין בהיר ועדין מאד, שלאחר מספר שעות בודדות עם הקליפות ספח מעט מאד צבע מהן. הגרי תוסס בטמפרטורות נמוכות ללא הקליפות על מנת לשמר את רעננותו ואת המאפיינים הפרחוניים הכל כך יפים וברורים שיש לזן המרסלאן להציע. התוצאה המתקבלת היא יין אלגנטי ועדין במיוחד, בעל גוון בהיר ביותר ואופי שנע בין יינות הרוזה ליינות הלבנים. רשמי טעימה: רקנאטי "גרי דה מרסלאן" שופע ארומות פרחים, פרי הדר ופירות לבנים ומומלץ לקררו היטב לפני השתיה, ולהנות ממנו כאפריטיף או בשילוב עם סביצ'ה, סשימי ומגוון דגי ים ומאכלים אסיאתיים.
סדרת יינות חדשה, מעשה ידיהם של זוג הייננים המוערכים מבורגון, קתרין ולורן דלייני, שעומדים מאחורי סדרת לה ז׳אמל! לה בל אנג׳ל הייתה דמות כריזמטית ועצמאית שאמנים רבים ציירו במאה ה-19. תמורה בלתי רגילה למחיר, צבע אדום בהיר, מעודן, רך, פירות יער בשלים.
סדרת יינות חדשה, מעשה ידיהם של זוג הייננים המוערכים מבורגון, קתרין ולורן דלייני, שעומדים מאחורי סדרת לה ז׳אמל! לה בל אנג׳ל הייתה דמות כריזמטית ועצמאית שאמנים רבים ציירו במאה ה-19. רוזה שיוצר מזן הגרנאש, מתובל ובעל סיומת מענגת! צבע אדום בהיר, מעודן, רך, פירות יער בשלים.
ריוחה קלאסי נהדר, מאוזן, אלגנטי ומהנה מאוד עם נגיעות עץ אלון ופרי מצוין. מתיישן חצי שנה בחביות עץ אלון אמריקאיות ומהווה תמורה יוצאת דופן למחירו.
רזיאל רוזה הינו יין בעל פרופיל טעמים פירותי בולט, טעם עגול ועשיר, רעננות נהדרת. יין מאוזן בעל סיומת ארוכה ונעימה. בציר ידני אשר אחריו היין תסס והתפתח במשך 6 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי בנפח 600 ליטר. ענבים: סירה, מורבדרה וקריניאן.
מקור הענבים ליין ייחודי זה, 75% מלבק, 19% בונארדה ו 6%- פטי ורדו הוא בארבעה כרמים, בגבהים שונים של 750-1,450 מטר מעל פני הים. המחקרים הרבים שלהם היו שותפים משפחה
קאטנה הניבו פירות בהבנה של הטרואר הזה. הידע והניסיון של עשורים רבים של מחקר ניכרים ביין הזה. הכרמים מטופלים בשיטות ברות קיימא, והקרקעות מורכבות ברובן מסלעים ואדמות סחף
שאופייניות לאזור. צבעו אדום סגול עמוק. באף ריחות של דובדבנים מתוקים וחמוצים, שזיפים ותיבול מרומז. בחיך מרגישים שכל רכיב בממסך תורם את שלו והיין עסיסי ומאוזן.
מבנה טאני יציב מביא לסיומת ארוכה. יין קלאסי מאד ואלגנטי להפליא, שייטיב ללוות מנות בשרים אבל גם פסטה.
לוחאן דל קויו, בגובה 950 מטר, הוא אזור שידוע באדמות הסחף שלו ומעליהן שכבה עשירה בחימר. הלילות הקרים מעניקים למקום את האופי הייחודי שלו, והמסע של משפחת קאטנה לחשיפה וניסוח
של הטרואר במנדוזה נמשך: ידע של עשורים רבים של מחקר בכרמים בא לידי ביטוי ביין זה. הענבים מרוסקים ועוברים השרייה בקור של כ 12- שעות. לאחר מכן הם תוססים בטמפרטורה
מבוקרת תסיסה ארוכה יחסית, ואחריה עוד כמה שעות של השרייה של הקליפות. לאחר מכן היין משביח עוד 7-8 חודשים על המשקעים לפני הביקבוק. יין ארומטי מאד עם ביטויים של פרי הדר ואפרסק,
וסיומת עשירה ומינראלית. זהו בלנד היסטורי של מאה שנה בארגנטינה. היין ייטיב ללוות מנות צמחוניות, פסטות ובשרים לבנים צלויים. בלנד של 60% סמיון ו 40%- שנין בלאן.
מארז מהודר של ששה בקבוקי קונדה ולדמאר ושש כוסות. יין בעל צבע אדום דובדבן מרהיב. ניחוחות מורכבים עם רמזים עדינים של קקאו ורמזים של וניל, עץ ארז ושוקולד כתוצאה מהיישון בחבית, אליהם מתלווים ניחוחות עדינים של פירות יער כהים. היין הוא בעל טעם מלא, עגול ורב עצמה, החושף טאנינים מלוטשים. הסיום הוא ארוך מאוד. היין מיוצר מ-90% ענבי טמפרניו, 5% מזואלו ו-5% גרציאנו. הענבים נבצרים באמצע אוקטובר ומועברים ליקב, שם הם עוברים תסיסה במכלי נירוסטה בטמפרטורה מבוקרת, ואז עובר היין יישון בחבית עץ אלון אמריקאי וצרפתי במשך 22 חודשים. מתאים במיוחד עם תבשילי קדרה, צלי בשר ובשר בגריל, ונקניקים. להגיש בטמפרטורה של 16-18 מעלות.
גמלא גוורצטרמינר 2020 מציג ניחוחות פרי של ליצ'י, אגס וליים, יחד עם ארומות של פרחים ותבלינים. זהו יין חצי יבש, טעים ומהנה. גמלא גוורצטרמינר מוכן לשתייה כעת, ימשיך להשתפר ולהתפתח בבקבוק במהלך 18 חודשים מהבציר וצפוי לשמור על איכותו עד כשלוש שנים ממועד הבציר. גמלא גוורצטרמינר 2020 עשוי כולו מענבי גוורצטרמינר הגדלים בצפון הקר של רמת הגולן. זוהי הפעם הראשונה לייצור גמלא גוורצטרמינר חצי יבש. היין נפלא לשתייה לבדו כאפרטיף וגם ילווה נהדר עוף עם משמשים בטאג'ין, קארי בסגנון הודי, או גבינה כחולה מלאת טעם.
גמלא בלנקו 2020 מציג מאפיינים ארומטיים מאוד של פג'ויה, הדרים, פרחים ותבלין. זהו יין ממסך נפלא בעל גוף בינוני וקל מאוד לשתייה. היין הינו יין ממסך המורכב מענבי סוביניון בלאן, הגדלים בכרמים בצפון רמת הגולן ומענבי מוסקט קנלי, הגדלים בכרמים בדרום רמת הגולן. במשך השנים, רמת הגולן הפכה להיות ידועה כאזור המייצר יינות איכותיים מזנים אלה. גמלא בלנקו 2020 מוכן לשתייה כעת, וניתן ליהנות ממנו כשנתיים ממועד הבציר. היין ילווה נהדר עוף פהיטס עם ליים ופלפל, פורל על הגריל עם סלסת מנגו, או סלט חומוס פיקנטי.
שבלי - שרדונה מגפנים בנות 20-40 שנה, בעל כושר התיישנות של 5-10 שנים. עשיר ובשל, בתחילה פרחוני ואז מגלה את אופיו הפירותי והמינרלי. יין הרמוני להפליא, למגוון עצום של מאכלים; מאוייסטרים, דגים וגבינות ועד פטיפורים.
תהליך יצור: בציר ידני, תסיסה במכלי נירוסטה והתבגרות במכלים על משקעי השמרים במשך כשנה. על היין: יין לבן בעל אופי צעיר עם ניחוחות של תפוח עם ירוק ופריחה. מאוזן, רענן וקל לשתיה. ענב - אליגוטה .
היין עשוי על טהרת זן השרדונה, הפרי מגיע לשתייה עד 5-6 שנים לאחר הבציר. לאחר השרייה קרה על הזגים, היין ממשיך לשלב התסיסה, כמחציתו במיכלי נירוסטה ומחציתו בחביות אלון קטנות. היין שתסס בחביות (בלבד) ימשיך למלולקטית מלאה ולאחר מכן יאוחדו היינות השונים. בראמיטו דל צ'רוו - איטלקית לקריאתו )שאגתו( של האייל הנפוץ ביערות אומבריה - ומכאן שמו של היין. ליין צבע צהבהב מבריק, עם השתקפויות ירקרקות. האף משלב ניחוחות הדריים עם גוונים טרופיים (אננס) חמאת אגוזי לוז ווניל. בחך – יובש מפתיע ומעט מינראליות, מרקם מלא אך שאיננו שמנוני, איזון מושלם הנתמך ע"י חמיצות מצוינת. יין יפה העושה כבוד לביתו.
זהו היין הסופר-טוסקני הראשון בהסטוריה, והוא ישקף לעד את החזון שהפגין המרקיז אנטינורי עוד בשנות ה-60 !'יין ששינה את ההיסטוריה. טיניאנלו היה הסנג'יובזה הראשון שהשביח בחביות באריק, היין האדום הראשון שנמסך עם זנים בין-לאומיים )בעיקר קברנה( ואחד מהיינות האדומים הראשונים באזור קיאנטי קלאסיקו שלא עורבבו בו זנים לבנים כלל. טיניאנלו הוא אבן-דרך. הענבים, בעיקר סנג'יובזה, עם קברנה סוביניון וקברנה פרנק , מגיעים מכרם טיניאנלו של האחוזה. קרקע עשירה בגיר, חרסית וחוור במיקרו-אקלים ייחודי.
יין פלאם רוזה בעל גוון ורדרד סלמון, ארומת פרי אפרסקי רענן ונגיעה תיבולית מעודנת, נגיעות תות שדה צעיר, רמז ירקרק, עדינות בפה חמיצות נעימה ופריכות טובה. ליין מינרליות מרשימה וסיומת ארוכה ומתובלת. ענבים:%70 סירה / %25 קברנה פרנק / %5 קברנה סוביניון – אשר גדלים בכרמים ייעודיים ליין הרוזה של יקב פלם.
בעל צבע ורוד-תות. ריח אשכוליות, תות ומעט קליפת תפוז. יין רענן, ארומטי ומאוזן עם סיומת מרירה ונעימה.
פלאם התווית הלבנה, כקונספט שלקוח מתחומי אמנות שונים, מטרתה לספק חוויה חושית טהורה, בשונה מתוויות בהן האינפורמציה תופסת מקום מרכזי בגישה שדוגלת במסירת פרטים מרבית: יקב, בציר, זנים, אזור, גישת ייננות. בחרנו ״להפשיט“ את התווית עד כמה שאפשר ולספק, כמעט טעימה עיוורת. המיקוד חוזר לנוזל, לחוויה האישית, לקול הפנימי, למסר שהיינן מעוניין להעביר בסגנון Table to Farm בלי גורמים שמגשרים / מתרגמים את התחושות שהיין אמור להעניק. מטרת ההגשה נטולת המידע אינה לבחון את בקיאותו של הטועם, אלא להפגין ביטחון בעשייה, ביטחון ללכת דרך לא שגרתית לנו, ביטחון בעצמנו וביטחון בכם שתחוו את היין באופן ראשוני ומשוחרר מרשמים. כך אנו מייחלים לכל מי שבוחר בבקבוק של WL בפעם הראשונה לטעום את היין. המטרה שלנו היא לייצר אינטראקציה שונה בהצגת היין ללקוח קצה על בסיס האמון שנבנה בינכם ובין הלקוחות שלכם . בראייה שלנו, תדעו לזהות מי מבין הלקוחות ייהנה מערך מוסף של ראשוניות וחופשי מדפוסי התנהגות קיימים. אנחנו מאחלים לכם שתהנו ממרד קטן במוסכמות שתווית היין מאפשרת.
הרכב זני: %50 — סירה %30 — קברנה סובניון %20 — פטי ורדו
בציר ראשון של הרוזה של יקב הגראז' של היינן המוערך עידו לוינסון. היין מיוצר מזן הקלדוק (הכלאה צרפתית של מלבק וגרנאש). התקבל רוזה יוצא דופן, אלגנטי, טעמי פירות טריים, רעננות נפלאה וסיומת ארוכה.רוזה עדין וארומטי, פירות טריים, אפרסק, רעננות, סיומת ארוכה. זן ענבים: קלדוק (הכלאה בשנות החמישים של זני המלבק והגרנאש).
סלמון עז-ורוד. אף עדין ואלגנטי עם ניחוחות של פירות יער אדומים בשלים ורמזים לפלפל שחור. יין מהנה, מונע לפירות, עם גוונים של פירות אדומים מתוקים ותבלינים.
לה קורייר נקרא על שם הדמויות המיתיות שהיו חלק מהקהילה בימיה הראשונית של ההתיישבות בפרנשהוק. הקורייר )השליח( היה מביא למתיישבים את האספקה של מוצרי מזון שלהם, בכל יום ובכל מזג אוויר ולכן הפך לסמל של התמדה ומחויבות. כך גם השנין בלאן הזה -הוא בנוי למרחקים ארוכים. זהו יין מורכב, עם ניחוחות של משמש ואפרסק לצד רמזים של פירות אקזוטיים ופרחים. בחיך הוא חושף רבדים נוספים של וניל, אפרסק משומר ואגס. מושלם לצד סלטים ים תיכוניים או עוף בסגנון קייג'ון. מקור הענבים באדמות הגרניט של סטלנבוש ופאארל. הטיפול בכרמים ברמה הגבוהה ביותר, ללא הסרת עלים מהגפן ובציר בבשלות מושלמת.
שם היין מסמל את גובה הכרם מעל פני הים. מקורו של יין זה בכרם שבגובה 624 מ' מעל פני הים, בקרבת מושב עלמה שגליל העליון. לאחר יישון במשך 14 חודשים בחביות, רובן מאלון צרפתי, היין בוקבק ללא הצללה. היין מציג איזון בין פרי שחור, מרוכז ועשיר לבין תבלינים מתקתקים היוצרים מורכבות רבת רבדים. ליין טאנינים מוצקים אך בעלי עידון ורכות מרשימים. יין זה בעל פוטנציאל התיישנות ממושך.
מקור הפרי בכרם סרה לופיני במונטאו רוארו Monteu Roero( (, שנטוע בגובה של 280-320 מטר על קרקע של אבן גיר משובצת מאובני ים וחול. החשיפה המערבית-דרומית משלימה מיקרו- אקלים ייחודי. אין שימוש בקוטלי עשבים כלל, והעבודה בכרם היא ידנית. הענבים מגיעים ליקב לאחר הבציר הידני, שם הם מרוסקים. כ 20%- מהם מושרים בקור למשך 8-10 שעות. התסיסה מתקיימת במכלי פלדה מבוקרי טמפרטורה. ללא תסיסה מאלו-לאקטית. היין משביח על משקעיו במשך מספר חודשים תוך בטונאז' תכוף. ליין צבע צהוב קש אינטנסיבי, והוא עשיר בניחוחות של פירות קיציים כמו אפרסק, עם רמז לפרחי שיטה וארומות של פירות טרופיים. רכות התחלתית של הפרי במרכז החך מפנה מקומה בטעימה לסיומת בעלת מאפיינים מינרליים ואפילו רמז למליחות, שכל כך אופייניים לחלקה הזו ולאדמות החול של הרוארו. חמיצות טובה מבטיחה איזון מושלם במשך חוויית הטעימה כולה.
מקור הפרי ליין זה באזור הריינהסן, והוא פרי של שיתוף פעולה בין כריסטיאן רס לבין מרקוס בונזלס, שכנים וחברים שיחד הקימו את הפרויקט המשותף הזה. צבעו זהוב בוהק עם שוליים ירקרקים, באף דומיננטיים ריחות של דומדמניות, סמבוק ופירות ירוקים, על רקע עשבוני. היין מתפתח בחיך עם טעמים של פירות הדר בשלים ופרחים. יין פירותי ומודרני, שמשקף היטב אתהטרנד העכשיו באזור הריינהסן. לחיי שכנות טובה! לשתייה בשנים הראשונות לאחר הבציר.
מקור הפרי ליין זה באזור הריינגאו, והוא פרי של שיתוף פעולה בין כריסטיאן רס לבין מרקוס בונזלס, שכנים וחברים שיחד הקימו את הפרויקטהמשותף הזה. ריזלינג ריינגאו קלאסי, צבעו בהיר כמעט שקוף, והוא מדיף ניחוחות פרי כאפרסק, מנגו, מנדרינה על רקע רמזים של למונגראס. בחיך האפרסק נותן את הטון, יחד עם תפוח ירוק. יין קליל ואלגנטי להפליא, עם חמיצות נהדרת. לחיי שכנות טובה!
מקור הענבים בצפון פוליה, האזור שאופייני לזן הזה, באלטה מורגיה בגובה 180 מ'. הקרקע עשירה בחימר ודי סלעית. הגפנים מודלות בשיטת אספלייה, בכורמות בת קיימא. הבציר מתקיים באמצע אוקטובר. לאחר הבציר סחיטה ותסיסה במכלים מבוקרי טמפרטורה, והשבחה של כחצי שנה בחביות אלון אמריקאי וצרפתי. צבעו אדום אודם עז ומלא חיות; בוקה אלגנטי של סיגליות, דובדבנים ופטל שחור על רקע תיבול של גרגרי כוסברה, פלפל שחור וליקוריץ. ארומות של טבק וקקאו משלימות פרופיל מורכב. הטאנים המוצקים מעניקים ליין מבנה טוב, והסיומת מפתיעה בחמיצות מסקרנת, שמעניקה ליין אורך חיים. מושלם לצד מנות עשירות כמו לזניה, או פסטה ברוטב ראגו. ילווה היטב מנות בשר בבישול ארוך או סטייקים.
מקור הענבים בכפר קסטיליון טינלה קונאו, בגובה 280 מטר, על אדמה חולית גירית. משפחת איינאודי רוכשת כאן ענבים מכורמים בהסכמים ארוכי טווח. הענבים מרוסקים מיד עם הגיעם ליקב ועוברים סחיטה עדינה מאד בפרס ממברנה. הם מסוננים מיידית ומקוררים לקרוב ל 0- מעלות. התסיסה מתקיימת במכלים סגורים מבוקרי טמפרטורה, בנוכחות מוגבלת של חמצן לשמירה על תכונות הפרי. כאשר היין מפתח בעבוע קל, הוא מועבר לביקבוק.
יין אחוזתי זה מיוצר על טהרת ענבי טורביאנה, מענבי כרמים הנטועים בלומברדיה מדרום לאגם גארדה )אחד ממאפייניו המעניינים של אזור היין לוגאנה הוא שניתן לבצור ענבים לייצור יינותיו הן בלומברדיה והן בוונטו( על אדמות עשירות בחימר בהיר שאופייני לאזור, ובמיקומים שבהם החשיפה לשמש אופטימלית. הענבים נבצרים בתחילת ספטמבר. ויניפיקציה במכלי פלדה מבוקרי טמפרטורה לשמירה על תכונות הפרי, לאחריה היין נשאר על משקעיו משך כ 5- חודשים. לאחר כחודשיים נוספים בבקבוק, הוא משווק.סל ניחוחותיו העשיר משלב בין ארומות פרחוניות עזות לארומות מעודנות יותר של פירות הדר, עם רמז לפירות טרופיים. בחך הוא עשיר, רחב, מאוזן ואלגנטי, עם סיומת מצויינת ומשרת סיפוק. ייטיב ללוות מאכלים רבים – דגיםופירות ים תהיה ההתאמה הקלאסית, אך גם מאכליםמתובלים שונים, ומאכלי עגל או עוף, ישתדכו לו היטב..
מקור הענבים בספיאצי, קאפרינו, בגובה 850-950 מטר. הגפנים ניטעו לפני כעשור, בחשיפה צפונית-דרומים על קרקע גירית. הכרמים מטופלים אורגנית. הבציר מתחיל באמצע ספטמבר ונמשך עד תחילת אוקטובר, ידנית בלבד. הענבים מרוסקים כשהם מגיעים ליקב, ומושרים בקור 8-10 שעות. לאחר ייצוב ללא נוכחות חמצן, היין תוסס בטמפרטורות מבוקרות לשמירה על תכונות הפרי. היין משביח על משקעיו 3-4 חודשים במכלים תוך בטונאז' תכוף, ועוד 3-4 חודשים בבקבוק לפני השיווק. צבעו צהוב קש ושוליו ירקרקים, בוקה ארומטי עם נגיעות עשבוניות של מרווה ופלפל ירוק לצד פירות הדר ואפרסק לבן. יבש, מינראלי ומרוכז בחיך. מצוין לצד מנות ראשונות, פסטה וירקות או פירות ים. מושלם לצד מנות צמחוניות בתיבול ים תיכוני.
מקור הענבים, 70% קורבינה וקורבינונה, 20% רונדינדלה, 5% קרואטינה ו 5%- קברנה סוביניון, בכרמי אחוזת קאפרינו, שמטופלים אורגנית. הגפנים בנות 12-25 שנה ונטועות על אדמת הסחף הטיפוסית לאזור, בחשיפה מזרח- מערב. חלק מהכרמים מודלים בשיטת פרגולה. הבציר מתחיל מאוחר - בדרך כלל שבועיים עד 4 שבועות - ולא לפני סוף אוקטובר. הענבים האובר- בשלים נבצרים ידנית, כל זן במועד הנכון לו.הענבים מהבציר המאוחר מועברים בארגזים מאוררים מסודרים בשכבה אחת למתקן הייבוש של היקב, שם הם מונחים להתייבשות בתהליך האפאסימנטו המפורסם משך 20-30 יום, במהלכם הם מאבדים 20%-25% מתכולת המים שלהם. לאחר מכן היין מועבר לויניפיקציה קלאסית והשבחה של 24 חודשים בחביות ומכלי עץ בגדלים שונים, ואחריה 12 חודשים נוספים בבקבוק.
כרמי האחוזה ההיסטורית הזו, שנבנתה במאה ה 13- בפרנייאק, מטופלים באופן אורגני מזה מספר שנים. מקור הפרי ליין הזה הוא בחלקה בת 3 הקטר, עשירה בצורן ונטועה בגפנים בנות כ 20- שנה. האחוזה הייתה בבעלות בית המלוכה עד 1711 , ובמהלך המאה ה 19- בבעלות משותפת של בעלי שאטו הו-בריון. מאז 2018 היא בבעלות משפחת הלפריש. סחיטה עדינה של הענבים לשמירה על ארומות הפרי, ויניפיקציה במכלי פלדה. השבחה של כ 8- חודשים בחביות אלון בנות 300 ליטר )מתוכן 60% חדשות(. לאחר מכן נקבע הממסך והיין ממשיך להשביח מספר חודשים בבקבוק לפני השיווק. צבעו בהיר מאד. היישון בחבית מניב בוקה שמשלב מנגו ווניל, בחיך הוא עדין. הישירות של הסוביניון מאוזנת היטב ברכות ובעגלגלות של הסמיון. בלנד של כ 51%- סוביניון גרי, 29% סמיוןו 21%- סוביניון בלאן.
100% ענבי קברנה סוביניון. יין זני שנבחר מתוך מגוון חלקות קברנה הסוביניון של בציר 2017 כבולט ואיכותי במיוחד. מקור הענבים ברמת הגולן וגליל העליון. הבציר ידני. היין התיישן למשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. מאופיין בניחוחות פקאן ופרי שחור בשל. בעל גוף מלא, סיומת ארוכה ועגולה. יין מורכב ומרשים.
סוסון ים רומן – בלנד קלאסי של עמק הרון הצרפתי. מורכב מגרנאש, סירה ומורבדר. החל מבציר 2013, התווספו שני זנים חדשים לתערובת: סנסו וקונואז. עשיר בריחות של פטל, שזיף וסיומת שוקולדית. יין נעים וקליל.
שם היין מסמל את גובה הכרם מעל פני הים. מקורו של יין בכרם בגובה 720 מ' מעל פני הים, על הר גודרים שבין מושב דובב לגבול הלבנוני. לאחר יישון במשך 14 חודשים בחביות, רובן מאלון צרפתי, היין בוקבק ללא הצללה. שם היין מסמל את גובה הכרם מעל פני הים. מקורו של יין בכרם בגובה 720 מ' מעל פני הים, על הר גודרים שבין מושב דובב לגבול הלבנוני. לאחר יישון במשך 14 חודשים בחביות, רובן מאלון צרפתי, היין בוקבק ללא הצללה.
הענבים, ברברה, מגיעים מכרמים שונים באזור הלאנגה והרוארו, בגבהים של 200-320 מטר ובחשיפה דרומית ומערבית. הכרמים מטופלים בשיטות ברות קיימא, הבציר ידני ומתקיים בסוף ספטמבר.צבעו של היין אדום הנוטה לסגול. האף משדר רעננות של פירות טריים, בגוון של שזיפים, דובדבנים וגרגרי יער. בחך נחשף יין ברברה אלגנטי ומאוזן היטב, שאופיו הזניניכר בו, בדיוק כשם שהוא מיטיב לשקף את הטרואר שממנו הוא בא. לשתייה ב 5-7- שנים שלאחר הבציר.
סוביניון בלאן מאזור פואי שבעמק הלואר בצבע צהוב בהיר. ניחוחות יפים של תפוז, למון גראס ואבן רטובה. פריכות וחמיצות נעימים מאוד. טעמים של לימון, מינרליות ותפוחים חמצמצים.
סוסון ים מ 100% ענבי סוביניון בלאן . הענבים תססו ללא תוספת שמרים מתורבתים. התסיסה בשמרי בר מהוה צעד נוסף לביטוי מובהק של אזור הגידול ( טרואר). בהמשך, התיישן היין בחביות עץ אלון צרפתי למשך 9 חודשים.
Zweigelt הקלאסי שלנו מציג בדיוק מה מגוון יכול להשיג: בשל לחלוטין, פרי דובדבן, גוף קומפקטי והרבה כוח. כל גפן מוגבל לכמות מינימלית של פירות להבטיח הבשלה מיטבית בשמש. מבריק, אודם; פרי דובדבן מלא באף, רמז של עשן; עגול ועסיסי בחך. טאנינים מוסיפים ניואנסים פיקנטיים. זויגלט עם גוף מלא ופרי עגול. אידיאלי לסטייק, פסטה ופיצה.
זן ים תיכוני הנחבא ברובו בבלנדים ונבחר לקבל במה כיין זני. היין מתאפיין בפרחוניות של קמומיל וצוף, את החוויה משלימים טעמי שזיף, וניל וניחוחות קלייה. ליין סיומת מינראלית וארוכה.
כרמים אלה נטועים על טראסות שנבחרו בקפידה בין שני הרים מקבילים – הר פאקארו והר מניקיון. זהו טרואר בו גדלים ענבים מלאי טעם ועשירים ארומטית, על אדמה שברובה מורכבת משכבות של
חול וחימר על-גבי אבן גיר. הכרמים מטופלים על פי עקרונות הקיימות. צבעו ורוד בהיר. האף מעודן, עתיר ניחוחות של דובדבנים לבנים, פירות יער ועלי ורדים עם נימות מינרליות. הפן המינרלי מתחדד בחוויית הטעימה, החושפת גוף בינוני- מלא ומפגינה איזון מצוין בדרך לטעם מסיים ממושך. ענב- סירה.
מקור הענבים באזור אאגיאליה ( Aegialia) הצפוני יחסית, בגובה של כ 900- מטר. הענבים מרוסקים ומושרים בקור, ולאחר מכן מותססים במכלי פלדה בטמפרטורה של 17-18 מעלות, בתסיסה איטית. עבודה בגרביטציה בלבד והשבחה על המשקעים מספר חודשים. צבעו קש בהיר עם גוונים ירקרקים. אף אינטנסיבי, עם ניחוחות של תפוח ירוק, אגס בשל, פלפל ירוק ועשבי תיבול טריים. מלא ומאוזן היטב הודות לחמיצות פריכה, כאשר השרדונה מקנה ליין מימד מובהק של שמנוניות. בחיך הוא עשיר עם רמזים לפירות ירוקים ולמונגראס, על רקע סיומת מתובלת. ילווה היטב מנות של סשימי או סושי, קרפצ'יו דג ים, עוף בגריל או פסטה פירות ים. ענבים : מלגוזיה ושרדונה.
זהו יין יבש, רענן, פירותי, עם אישיות מפותחת וגוף מעולה. הענבים מגיעים מכרם קלו דה קפוצ’ין ההיסטורי. הם נקטפים ביד ועוברים סחיטה באשכולות שלמים ויישון בחביות עץ עתיקות המכילות בין 1,500 ל-6,000 ליטר, כדי לשמור על הפירותיות והרעננות שלך היין.מהנה במיוחד לשתייה עם מתאבנים, מיני בשרים קרים, אויסטרים ומנות קלות.
רוסאן ייחודי, בעל אופי זני מובהק, אך מורכבות ייחודית אשר נובעת מבחירת הכרמים והייננות המופלאה של אבי פלדשטיין, החל מבחירת מועדי הבציר הקרובים, אך עם שוני ברמות ההבשלה, אשר נותנות לנו מערבולת של טעמים וארומות שאפשר להיסחף בהן.יוצר מענבי רוסאן שנבצרו ברמת דלתון בגליל העליון ובהרי יהודה. שני איזורים, מועד דומה, אפשרו בציר בשתי דרגות הבשלה, לשילוב אופי זני ונפח. רוסאן מתובל ברוסאן. היין תסס בחביות צרפתיות רכות טעם מבורגון, חדשה ומשומשת, נבלם מתסיסה מאלו- לקטית, ובהן גם התיישן 12 חודשים, על משקעיו, בטרם הביקבוק.
100% ארגמן מעמק אלונה. חצי מהפרי עבר ייבוש והותסס על שזרותיו. השאר תסס כשאכולות שלמים. 18 חודשי התיישנות בחביות עץ אלון פורטוגזי. צבע אדום סגלגל. אף שופע פרי ותבלינים. גוף בינוני. 14% כוהל בנפח.
Feldstein Grenache - נקי, מאוזן, אלגנטי - יין שהיה שווה לחכות לו. "גרנאשי" מאוד, נותן לפרי העדין והאלגנטי יתרון על פני החבית, מניח לכרם להיות שחקן מרכזי וליינן להביע אמירה מאוד אישית שמבדלת אותו מכל יין אחר עם הרכב זני זהה. עבודה נהדרת של אבי פלדשטיין.
צבעו אדום בוהק ושוליו סגולים, מאד ארומאטי. טעמיו מזכירים שזיפים בשלים ודובדבן, לצד נימה של וניל, ורוזמרין. בחיך הוא מלא גוף, רך וקל לשתייה. יתאים למנות ראשונות מתובלות, מנות בשריות או גבינה בשלה. מקור הענבים, פרימיטיבו, בכרמים בגובה של כמאה מטרים מעל פני הים, על קרקע חולית רדודה יחסית. כמות משקעים מועטה עד בינונית. כורמות בת קיימא. ויניפיקציה מודרנית במכלי פלדה מבוקרי טמפרטורה למשך כעשרה ימים, בהם הוא משביח מספר חודשים.
מבחר מתכונים לקוקטלים
הצפנת ואבטחת SSL
בכפוף לתקנון
בשעות הפעילות
קבלו הצעה משתלמת
הכניסה לאתר זה מיועדת למישמלאו לו 18 שנים.
לקוחות יקרים
בקרוב תהנו ממשלוחים לכל הארץ
כרגע לגוש דן בלבד.
ארגזי בירה רק באיסוף עצמי !
המחירים באתר תקפים אך ורק
עבור מכירות מהאתר.