הרי גליל רוזה
מק”ט:510268
- 750 מ"ל
- ישראל
קנו 3 יחידות מהמוצר זה ושלמו רק 99₪
תהליך הייצור: ענבי הסנג'ובזה טופלו בתהליך של יצור יין לבן מיד עם הגעתם ליקב, לרבות הצללה סטטית במשך 24 שעות ותסיסה קרה בכ-°14. מענבי הגרנאש והברברה יוצר רוזה בשיטת הדימום (Saignée). ממיכלי תסיסה אדומה הופרשו, מספר שעות לאחר קליטת הענבים, אחוזים בודדים של מיץ אשר הותסס בנפרד. במטרה לשמור על רעננות היין וטעמי הפרי. הבציר: החורף שקדם לעונת הגידול היה שחון בגשמים אך הטמפרטורות סיפקו את דרישות הקור הנדרשות לגפנים. ההתעוררות הייתה טובה ובתזמון הממוצע לאורך השנים האחרונות. עונת ההבשלה הייתה בתנאי מזג אויר מתונים חוץ משבוע אחד חם במיוחד. בציר 2017 היה מהקצרים שידע יקב הרי גליל והתבצע ב 10 שבועות. האיכויות מסתמנות כטובות במיוחד.