shoping cart 0

חדש באתר

סנן על פי
אפס סינון
ג'ין אוקסלי לונדון דריי
ג'ין אוקסלי לונדון דריי
מחיר ל-100 מ"ל - 30.00

מותג הג’ין אוקסלי החל להיות מיוצר מ-2009 בהליך ייצור ייחודי ומסקרן במיוחד, תחת תאגיד בקרדי העולמי אשר המזקקה בבעלותו מייצר את הג’ין במזקקת Thames אשר בלונדון. גין אוקסלי מיוצר מהשריית 14 תבלינים למשך 15 שעות, בזכותה ניתן מרבית פרופיל הטעם בתוצאה הסופית. התבלינים הם: ערער, אשכולית, לימון, תפוזים, עוקצנית, ווניל, אניס, שורש אירוס, קקאו, שורש ליקריץ’, זרעי גן עדן, שורש קאסיה, אגוז מוסקט וזרעי כוסברה. לאחר ההשריה מעבירים את הנוזל הרווי בטעם העשיר של התבלינים לשלב הבא בתהליך והוא הזיקוק הייחודי למזקקה שנקרא: זיקוק בוואקום קור – Cold vacuum distillation את התבלינים מניחים במזקקת הוואקום המשתמשת בלחץ אוויר נמוך אשר גורם לבעבוע ולהפיכת הנוזל לאדים בטמפרטורה של 5- מעלות ואחר מכן תהליך עיבוי בטמפרטורה של 100- מעלות והפיכתו חזרה לנוזל. בהשוואה לתהליכי זיקוק הנפוצים המשתמשים בטמפרטורה גבוהה תהליך זה משמר ומשפר את איכויות התבלינים, מדגיש אותם ולא פוגע בהם בתוצאה הסופית.

210.00 ₪
שייקר מתנה !
ג'ין סיפסמיט לונדון דריי
ג'ין סיפסמיט לונדון דריי
מחיר ל-100 מ"ל - 27.00

עבור רבים, זהו הביטוי המובהק ביותר של ג'ין לונדון דריי קלאסי ומסורתי. נועז, מורכב וארומטי. חלק מספיק עבור מרטיני קלאסי, אך עם זאת עשיר ומאוזן, מושלם עבור ג'ין אנד טוניק. סיפסמית' היא מיקרו-מזקקה בעלת דודי נחושת ייחודיים לזיקוק ג'ין. המזקקה הוקמה בשנת 2009 בלונדון והיא אחת מארבעת מזקקות הג'ין היחידות הממוקמות בתוך שטח העיר. מזקקה זו ידועה בזכות דוד הזיקוק הייחודי שלה ששמו 'פרודנס', לדוד זה קיבולת נמוכה יחסית לדודי זיקוק, רק כ-300 ליטרים ויש לו צוואר המזכיר בצורתו ברבור והפך איקוני בזכותו. את הג'ין מייצרת המזקקה בצורה מסור־ תית באצוות קטנות מאוד של פחות מ-300 בקבוקים בכל פעם. באף: לונדון דריי קלאסי, ערער, גרידת תפוז, פריחת הדרים ומעט רמזים לשורש אנג'ליקה וליקריץ. בפה: בהתחלה גל חזק של ערער עם אופי עשבוני ולאחר מכן נשטף בים של טעמי הדרים חזקים, קרם לימון, מנדרינות ותפוזים. סיומת של תבלינים מפולפלים עם רמזים דקים לאניס. ג'ין בוטני וחזק ללא השפעות של תזקיק הדגנים ממנו הוא מיוצר. סיומת ארוכה מאוד עם מעט חמימות וטעם שנשא לאורך זמן. 

189.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו אנייחו  אננס מעושן
טקילה רוסטר רוחו אנייחו אננס מעושן
מחיר ל-100 מ"ל - 23.57

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

אנייחו אננס - הטקילה המדהימה של רוסטר רוחו אנייחו שבה השרו אננס ספרדי אדום שבושל להעצמת הטעמים. משילוב זה מתקבל משקה עוצמתי ופירותי עם ארומות של עץ, ווניל, עשן עדין ומתקתקות של אננס טרופי, השילוב המושלם.

165.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו רפוסדו
טקילה רוסטר רוחו רפוסדו
מחיר ל-100 מ"ל - 20.71

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

רפוסדו - מיושנת בין חודשיים ל-6 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי שהכיל לפני כן קוניאק. היישון בחביות אלה מעניק לטקילה צבע ברונזה עמוק, יחד עם ארומות של ווניל, עץ ובאטר סקוץ׳.

145.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו בלנקו (חסר במלאי)
טקילה רוסטר רוחו בלנקו (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 18.43

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

בלאנקו- טבעית ולא מיושנת, עדינה וחלקה, מושלמת למרגריטות ודרינקים מבוססים טקילה.

129.00 ₪
מזקל לה אסקונדידה
מזקל לה אסקונדידה
מחיר ל-100 מ"ל - 32.71

לה אסקונדידה מסקל שפירושה "האישה החבויה", מבוססת על אגדה מקסיקנית עתיקה ומסתורית משנת 1543. האגדה מספרת על נסיכה, שבעקבות הגעת הספרדים למקסיקו, נמלטה מארמונה, אשר היה ממוקם באזור יפה וציורי במקסיקו המכונה גן עדן עלי אדמות. דייגים מקומיים דיווחו שראו את הנסיכה כבת ים יפהפייה באוקיינוס מול חופי מקסיקו. הם ראו בה כאמא הרוחנית והמגוננת של הדייגים. בעקבות סיפור אגדה זה ניתן השם לאחד מהחופים היפים במקסיקו – "החוף החבוי" שנמצא לא רחוק ממקום ייצור המזקל הנהדר - לה אסקונדידה. מזקל לה אסקונדידה עשוי מ-%100 אגבה אספדין הגדל בוואקה ומיוצר מאגבות בגילאי 10-7 שנים! פקעות האגבה נקלות בשיטה מסורתית בבור עם אבנים וולקניות לוהטות. פקעות האגבה הקלויות נטחנות ע"י אבן גדולה שמונעת בעזרת סוס, והתססת האגבה מתבצעת יחד עם מי מעיינות טהורים ושמרי פרא מהאזור. תהליך הזיקוק מוקפד ומתבצע זיקוק דודי כפול בדודי אלמביק קטנים. התוצאה היא מזקל עדין ועוצמתי, מעושן ומאוזן להפליא.

229.00 ₪
איזה קוקטייל תרצו להכין ?
איזה קוקטייל תרצו להכין ?

מבחר מתכונים לקוקטלים