ההודעה נשלחה בהצלחה.
יין לבן רענן המאופיין בניחוח עדין של פריחה ואגסים. בחיך ניתן להבחין בטעם עדין של משמש טרי, הדרים וחריפות מרומזת של ג’ינג’ר
רענן, פריך, פירות טרופיים, רמז להדר, רמז מינרלי
רוזה פורטוגלי ים תוכני, מתחרה נפלאה לרוזה פרובנסלי! פירותיות נעימה, רעננות, יובש ועידון!
פרימיטיבו עשיר בארומות של פרי שחור, וניל וליקריץ, עם טאנינים עגולים וסיומת נעימה. גוף מלא ועשיר .
הכרמים שוכנים באזור מנדוריה בפוליה, דרום איטליה. הענבים הבשלים נבררים בקפידה ונבצרים בבציר ידני. הגריפונה סנג'ובזה בעל גוון אדום כהה, וטעמים עשירים של פירות אדומים- שזיפים ,פטל ודובדבן. היין הינו הרמוני, מאוזן בעל טאנינים רכים. התאמה לאוכל: מתאים במיוחד למטבח האיטלקי, ובפרט מלווה מושלם לפסטות, פיצות ופוקצ'ות.
תסיסה והתבגרות קצרה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה, יין בעל אופי פירותי צעיר ומהנה ביותר עם גוף בינוני ומרקם רך ועגול. "כיף של יין". ענבים : אראגונס, קסטלאו, טוריגה נסיונאל
ליין ניחוחות של ליצ'י, משמש, ורדים, גרידת תפוזים וציפורן החך עסיסי, מתקתק והרמוני, לצד חומציות קלה מרעננת. זהו גוורצ שמתאים הן לחובבי גוורצ מתחילים כמתקדמים, והוא מצוין הן כאפריטיף והן כיין אוכל, למשל לצד אוכל תאילנדי.
יין זה חושף את גדולתו של זן המרלו בוושינגטון סטייט - האף שופע פירותיות ואלגנטיות, תיבול מתקתק, וניל ועץ עדין. הגוף מלא ועשיר, עם מיצוי פרי מצוין, חבית משולבת היטב ומבנה טוב. מרלו שדורש כוס נוספת!
ליין ניחוחות עזים של גרגירי יער בשלים, כאשר אליהם חוברות נגיעות של תבלינים, אספרסו וחבית קלויה. היין בעל מבנה מצוין והוא מאוזן היטב. תמורה נהדרת והתאמה מושלמת לצלעות כבש.
ארומות של שוקולד, קפה ואגוז מוסקט להם ננסך רובד של קסיס. ליין טעמים וניחוחות של שזיף בשל ופירות יער שחורים, ואופי מתובל עם רמז ברור לפלפל שחור. מבנה טאני אלגנטי מוביל לסיומת עוצמתית. תמורה נדירה למחיר.
יין זה מגדיר את סגנון הזן בכל עמק קולומביה: ניחוחות האפרסק הבשל, התפוח האפוי והאשכולית העסיסית נוספים טעמים רעננים ומלאי חיים. הטעם המסיים ארוך ונפלא, עם חומציות נהדרת. עם קצת גיל, הוא יגלה מעט פטרול. יין אוכל פנטסטי, שישתדך נהדר למגוון מאכלים עצום - מדגים ופירות ים, עבור באוכל אסייאתי וכלה בגבינות.
זהו יין שמח בעל אופי קליל, פרחוני, וארומת פרי מתקתקה - מתאים לשתייה בכל סיטואציית בילוי.
יין בעל מרקם חלק ורך, צבע אדום ארגמני מושך, מאופיין בססגוניות פירותית רעננה, עמוק ומלא רבדים. חינני ובעל הרמוניה נהדרת בין מרכיביו. יין אדום שבהחלט מתאים גם לחום יולי – אוגוסט
בלנד נגיש וקליל המבוסס על ענבי מרלו וסירה, עתיר טעמים פירותיים רעננים וארומות של מוקה ותבליני אפייה כמו וניל וקינמון. את היין הזה ניתן לשתות מצונן בקיץ - מושלם למנגל. זנים: מרלו, שיראז וזנים אדומים נוספים
לופז דה הארו לבן הוא יין לבן ועוצמתי, בעל טעמיים פירותיים של אגס, אפרסק ותפוח. מתאפיין בצבע צהוב-קש וסיומת ארוכה ומאוזנת. מעולה לשתיה לצד גבינות, פירות. לא כשר
היין בעל גוף בינוני, טעם דובדבני, עם מעט קרמל ועישון. ליין חמיצות רעננה, הוא נעים ומהנה לשתייה. מאפייני היין: היין בעל איזון בטעמי תהליך ייצור היין הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני. הענבים עברו הפרדה של השדרות ולאחר מעיכה עדינה הועבר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת התסיסה האלכוהולית, בטמפרטורה של 25 מעלות למשך 7 ימים. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, היין הועבר למיכל אחסון והקליפות נסחטו על ידי "פרס פניאומאטי" בצורה עדינה לאותו מיכל, לתחילת התסיסה המלולאקטית (תסיסה אשר מיועדת לייצב ולרכך את היין). היין התבגר עם עץ אלון צרפתי ואמריקאי למשך של 5 חודשים.
מלבק Vision הוא יין עמוק, מלא רבדים ומעט קשוח, אשר משלב בתוכו עושר של פרי וחמיצות מלאת חיים. תהליך ייצור היין ענבי המלבק הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני. הענבים עברו הפרדה של השדרות ולאחר מעיכה עדינה הועבר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת התסיסה האלכוהולית, בטמפרטורה של 27 מעלות למשך 7 ימים. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, הועבר היין למיכל אחסון והקליפות נסחטו על ידי "פרס פניאומאטי" בצורה עדינה לאותו מיכל, לצורך תחילת התסיסה המלולאקטית (תסיסה אשר מיועדת לייצב ולרכך את היין). עם סיום התסיסה המלולאקטית עבר היין שפייה. היין התבגר עם עץ אלון צרפתי ואמריקאי במשך 5 חודשים
היין נגיש ועם זאת אנרגטי ועשיר, שזיף בשל מוביל בטעמי הפרי, יחד עם מעט טעמים של עץ קלוי. תהליך ייצור היין ענבי הקברנה סוביניון הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני. הענבים עברו הפרדה של השדרות ולאחר מעיכה עדינה הועבר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה לצורך תחילת התסיסה האלכוהולית, בטמפרטורה של 28 מעלות למשך 7 ימים. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, הועבר היין למיכל אחסון והקליפות נסחטו על ידי "פרס פניאומאטי" בצורה עדינה לאותו מיכל לצורך תחילת התסיסה המלולאקטית, תסיסה אשר מיועדת לייצב ולרכך את היין. עם סיום התסיסה המלולאקטית היין עבר שפייה. היין התבגר עם עץ אלון צרפתי ואמריקאי למשך של 5 חודשים.
היין חלק ועגלגל, ים תיכוני ומתחנף עם חמיצות מאוזנת ומרקם עשיר.
תהליך ייצור היין ענבי המוסקט אלכסנדרוני הגיעו ליקב בשעות הבוקר, לאחר שנבצרו מכנית. הענבים הוכנסו מיד לסחיטה עדינה ומהירה, במטרה לקבל תירוש ענבים לבן ואיכותי. תירוש הענבים שניסחט הועבר למיכלי נירוסטה מקוררים ל-24 שעות לצורך הפרדה בין התירוש הצלול לבין המשקעים. לאחר שפייה של התירוש הצלול מעל המשקעים הוספו השמרים והחלה התסיסה האלכוהולית של היין. התסיסה ארכה כשבועיים בטמפרטורה של 14 מעלות לשמירת הארומות הפרחוניות של היין. לקראת סיום התסיסה עבר היין קירור וסינון על מנת לעצור את התסיסה ובכדי לשמר מעט מתיקות. ענבי הויוניה שנבצרו כשבוע מאוחר יותר עברו תהליך דומה, אם כי היין תסס עד להגעה ליובש. בתום מספר טעימות של פנל הטועמים של היקב הורכב הבלנד הסופי ביחס של 65% מוסקט אלכסנדרוני ו-35% ויוניה. היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמר את רעננותו ופריכותו.
עדין ורך, בעל ארומות של לימון ותפוח, חמיצות מלבבת ומרקם קליל. יין קיצי, מרען ומלא חן. תהליך ייצור היין ענבי הסוביניון בלאן הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר שנבצרו מכאנית. הענבים הוכנסו מיד עם הגעתם לסחיטה עדינה ומהירה, על מנת לקבל תירוש ענבים לבן ואיכותי. תירוש הענבים שניסחט הועבר למיכלי נירוסטה מקוררים ל-24 שעות לצורך הפרדה בין התירוש הצלול לבין המשקעים. לאחר שפייה של התירוש הצלול מעל המשקעים הוספו שמרים והחלה תסיסה אלכוהולית, שנמשכה שלושה שבועות, בטמפרטורה נמוכה של כ-14 מעלות, לטובת שמירת ארומות. ענבי הפרנץ קולומבר, שנבצרו כחודש מאוחר יותר, עברו גם הם את התהליכים שעברו ענבי הסוביניון בלאן. לאחר מספר טעימות של פנל הטועמים של היקב הורכב הבלנד הסופי ביחס של 60% סוביניון בלאן ו-40% פרנץ קולומבר. היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמור על רעננותו ופריכותו.
תהליך ייצור: תסיסה קרה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה על היין: כל מה שניתן לבקש מסוביניון ניוזילנדי. ניחוחות מתפרצים של פלפל ירוק, עשב טרי, לימון ופרי טרופי. מאוזן מאוד ורענן עם נוכחות נהדרת וסיומת ארוכה.
מהיינות הלבנים המפורסמים של איטליה. יין זה נקרא על שם העיירה אורביטו עם המבצר המפורסם. היין עשוי משלושה זנים לבנים מקומיים הגדלים בכרמים מסביב לעיירה אורביטו. הכרמים ליין מגיעים מאיזור "קלאסיקו", שהינו איזור הגידול הותיק והמפורסם שמסביב לעיירה. ליין מאפיינים פרחוניים חזקים. קריספיות מצויינת לצד טעמים עדינים ונעימים. יין צעיר בעל אופי עדין ורענן.
היין בצבע צהוב קש עמוק, ובעל ריחות פירותיים של פירות הדר, אשכוליות ותפוחים בשלים. חמיצות פריכה וסיומת ארוכה.
תהליך ייצור: היין תסס ושהה במיכלי נירוסטה לשימור הרעננות על היין: יין רענן ופירותי עם נגיעות תות ופטל
תהליך ייצור: היין תסס ושהה במיכלי נירוסטה לשימור הרעננות על היין: יין פירותי ומקסים
ענבי השרדונה ליין זה נבצרים בשלב הבשלה אופטימלי ועוברים תסיסה אלכוהולית ומלו-לקטית בחביות עץ אלון. היין בעל צבע זהוב בהיר, מאופיין בארומות של אפרסק ומלון המשולבים בניחוחות חמאתיים מעושנים ווניל. שרדונה מלא בפרי טרופי, טעמי קליה עדינים, ווניל. שרדונה פירותי עם נפח מלא בפה, קריספיות טובה וטאנינים רכים. מאפיינים: היין מאופיין בריחות אפרסק בשילוב ניחוחות חמאתיים מעושנים ווניל. היין מאופיין בטעמי אפרסק מלון וטעמים טרופיים מהתסיסה המלו-לקטית. טעמי הפרי העשירים מאוזנים עם טעמי וניל ועץ אלון מעודן.
ליין זה צבע זהוב בהיר. ארומות אפרסק, מלון וריחות חמאתיים המלווים בריחות וניל ועץ קלוי ברקע. טעם היין מזכיר טעמי אפרסק, מלון ופירות טרופיים שמקורם בתסיסה המלו-לקטית. טעמי הפרי מאוזנים בטעם וניל מהיישון בעץ אלון.
תהליך ייצור: תסיסה והתיישנות קצרה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה על היין: יין עשיר מלא בטעמי פרי מתפרצים לצד קלילות ורעננות נעימים ומאוזנים
תהליך ייצור: תסיסה והתיישנות קצרה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה על היין: בעל מרקם רך וידידותי עם ניחוחות עשירים של שזיפים ותות שדה טרי עם רמזים לעץ אלון עדין ברקע
תהליך ייצור: תסיסה קרה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה על היין: ניחוחות וטעמים פירותיים נדיבים יחד עם אופי צעיר ורענן עם איזון טוב וסיומת ארוכה.
צבע סגלגל נוטה לבורדו, ארומות של פרי אדום מתקתק, בפה גוף בינוני שופע בטעמי דובדבנים פטל מתקתקים אפילו סוכרייתים טיפה, חמיצות נעימה שמוסיפה ליין רעננות, טאנינים מורגשים וסיומת ארוכה ויבשה.
בציר ידני ומכני במהלך חודש אפריל. היין תסס והתבגר במיכלי נירוסטה, בעל גוון אדום עמוק וניחוחות של דובדבנים ופטל שחור. קברנה עשיר, מרוכז ומהנה עם איזון טוב וסיומת ארוכה
בציר ישני ומכני במהלך חודש אפריל. 40% מהיין התיישן במשך 3 חודשים בחביות אלון אמריקאיות. בעל גוון סגול עמוק וניחוחות עשירים של שזיפים שחורים, אוכמניות ושוקולד. מהנה מאוד עם רמזים לתבלינים ולעץ האמריקאי.
שרדונה ארומאטי ורענן בעל ניחוחות פירותיים של אננס, פרי הדר ווניל. יין מאוזן עם חמיצות טובה וסיומת ארוכה.
היין הופק מענבי ברברה אשר נבצרו בכרם היקב ברמת סירין שבגליל המזרחי. הענבים נקלטו ביקב בשעת בוקר מוקדמת ועברו תסיסה קצרה של 48 שעות עם הקליפות כדי להגיע לצבע ולטעם האופטימליים. לאחר מכן הופרד הנוזל מהקליפות והמשיך תהליך התסיסה בטמפרטורות נמוכות כדי לא לפגוע ברעננות הפרי. היין נח מעט במיכלי נירוסטה לפני הבקבוק. ליין ארומות פרועות ופירותיות שמתאזנות על ידי הרעננות היבשה המורגשת על החך.
יינות דון חוליו הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.
צבע סלמון עז. ניחוחות של אשכולית אדומה, תות ומנגו. גוף קל, גימור קל
צ'ילה ידועה בהכנת חלק מהסוביניון בלאן הפופולריים בעולם. היינות קלילים, מרעננים, הדרים ומהנים.
לעתים קרובות יותר סביר, סוביניון בלאן צ'יליאני אינו חריף כמו סוביניון בלאן ניו זילנד, וקצת פירותי יותר מסאנסר הצרפתי, גם הוא עשוי מהענב הזה.
לסוביניון בלאן יכול להיות מגוון רחב של טעמים, אבל הוא ידוע בטעמים הירוקים שלו, שאנשים מסוימים אוהבים ואחרים שונאים. הטעמים האלה יכולים להיות כמו דשא טרי חתוך, פלפל ירוק או עשבי תיבול
שרדונה צ'יליאני לא יהיה טעם של נאפה שרדונה. הוא דומה יותר לסוביניון בלאן אבל עם טעמי פירות טרופיים ותפוח-אגס יותר. בהתחשב במינרליות הכבדה והחמיצות המורגשת, השרדונה הצ'יליאני צריך להשתלב יפה עם מנות דגים צפופות, בשר לבן ואולי קצת צדפות או לובסטר.
ליין אופי פירותי ומפולפל שאופייני לזן. עשיר ומלא יחסית, תמורה נהדרת למחירו ויין מעולה ליומיום.
הנגרואמארו הנו השני מבין צמד האדומים המפורסם של פוליה. ליין אופי זני מובהק, עם צבע ארגמני עמוק, שחור כמעט. הוא עשיר בניחוחות של פרי שחור, עם נגיעות של פלפל ועשבי תבלין כטימין ורוזמרין. גופו מלא, בשל ובעל סיום מצוין. ילווה היטב מגוון מאכלי פסטה עשירים, נתחים צלויים וגבינות בשלות.
שרדונה עם תמורה פנטסטית למחירו - פירות הדר ותפוח ירוק באף, על רקע רמזים של וניל וחמאה. ישלים היטב צלי עוף או טאפאסים צמחוניים.
קברנה עשיר ופירותי, אופייני לזן עם תיבול הולם ברקע. יין עם תמורה נפלאה למחירו: מבנה סולידי וסיומת מתובלת בפלפל שחור וטבק, על רקע עשבי תיבול. יין מעולה למנגל.
סירה מפופלפל ושופע פרי אדום. בנוי היטב ועם סיומת מפתיעה באורכה ליין בקטגורית המחיר הזו. ילווה היטב צלעות כבש על הגריל או נקניקיות מרגז.
סוביניון בלאן מרענן עם נימות ירקרקות אופייניות לזן, על רקע אננס וקיווי. סיומת מרעננת. ילווה היטב סלט ברוטב וינגרט או סלט קיסר.
צבעו אדום רובי. פירות שחורים, פלפל אדום, וניל ושוקולד באף. בחיך הוא מוצק ועם מבנה מעודן, טאנים בשלים וסיומת ארוכה. ילווה היטב מאכלי בשר או גבינות קשות.
שרדונה רענן מאד, עם ארומות מתקתקות ומאוזן היטב. פרחוני באף, עם ארומות של אננס, דבש וחמאה. ילווה מצוין מאכלי ים או בשר עוף.
מאלבק שצבעו אדום עמוק עם ארומות רעננות של פירות אדומים כגון דובדבן. חלק בחיך עם סיומת בתיבול עדין. ילווה היטב מנות בשר צלוי ופסטה.
יינות סדרת קאלווה מעניקים ביטוי זני מובהק וקל לשתייה. השרדונה מודרני ומרענן; הקברנה ילווה ארוחות עשירות בהצלחה; המרלו רך ונעים לשתייה; והשיראז נאמן לאופי הזן ובנוי היטב.
יין זה הוא תוצאה של ברירת האשכולות האיכותיים ביותר מאזור הדוארו.לאחר הבציר, הענבים מופרדים מהשדרות ועוברים מעיכה עדינה. לאחר מכן מועברים להשרייה ותסיסה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה מבוקרת. בשלב הבא, עובר היין יישון של שנה בחביות עץ.רשמי טעימה – ליין גוון גרנט וארומה מורכבת, עם רמזים של פרי יער שחור ואדום, קפה, טבק ומעט חומץ בלסמי. זהו יין בעל גוף מלא, איזון ונוכחות על החיך, עם טעמי פירות דומיננטים, בשילוב עם נגיעות של עץ. ליין סיומת ארוכה ונעימה.
יין זה הוא הביטוי לתשקותם של משפחת גדס לאומנות ייצור היין ולבלנד האייקוני הזה, של אזור וינו ורדה.הבציר הלילי מאפשר לענבים לשמור על הרעננות והארומותיות עד להגעתם ליקב, שם היין מיוצר בשיטת הסחיטה המיידית. עם הגעת הענבים ליקב, הם עוברים מיידית לפרס בלחץ נמוך, כדי להמנע ככל האפשר ממגע עם הקליפות.התסיסה האלכוהולית מתרחשת בטמפרטורה מבוקרת במכילי נירוסטה, על משקעי השמרים (lees) כדי למצות את מלוא הארומות והטעמים של זני הענבים. זהו הבלנד האייקוני ביותר מאזור וינו ורדה, הארומות הבולטות של סמבוק, פסיפלורה ופרות הדר, האפייניות מאוד לזן הלאוריארו, מחמיאות לארומות הטרופיות העדינות ומבנה החלק של זן האלבריניו.
התאמה לאוכל-דגים בשרניים, מאכלים מתובלים, ירקות ועוף על הגריל
טעם: צבע צהוב קש זר פרחים: ניחוח מובהק של פרחי בר, עם רמזים של דבש ובננה צבע: טעם יבש ללא עודפים, מלא, רך אך רענן ומלא חיים, עם טעם לוואי נעים של אגס בשל המתמשך בצדק.
דרגת אלכוהול: 12% עם מה לשלב: מתאבנים, מנות ראשונות, דגים, בשרים לבנים קרים. אופן ההגשה: הוא מבטא את המקסימום שלו אם מוגש בין 8 ל-10 מעלות
הסוביניון בלאן זכה לתהילה בעמק הלואר והיגר משם לניו זילנד, שייסדה סגנון חדש של יינותיו – בעלי חמיצות עשירה וטובה, אך פירותיות בשלה ועוצמתית. י ליין, ששמו הניו זילנדי-צרפתי בא לבטא את שני הפנים באופיו, בוקה וחך פירותיים ביותר עם ניחוחות וטעמים של דמדמניות, אשכוליות אדומות וגויאבה, שאותם מאזנת חמיצות מרעננת מאוד.
הכרמים: בציר ידני בכרם שיזף בהר הנגב בגובה 900 מ´ מעל פני הים. מאפיינים: יין אדום יבש. 13.5% אלכוהול. ליין ארומות מרוכזות של פטל שחור ושזיף וטעמים פירותיים מורכבים בהם משתלבים טעמי קפה ושוקולד. הסיומת ארוכה וטובה בלת טאנינים קטיפתיים. היין השביח 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי. המלצת הגשה: היין מומלץ לשתיה בטמפרטורה של 16 מעלות. ילווה מאכלי בשר ודגים כיד המלך.
יין בעל עוצמה ומורכבות המשלבת אלגנטיות רכה ומלטפת. היין בעל גוף בינוני-מלא. הענבים נבצרו בבציר ידני בכרם "עבדת" בהר הנגב ובכרם "ניצנה" ברמת הנגב. יושן 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי
יין אדום יבש, יין זני. הרכב: 90% מרלו 10% פטיט ורדו היין התבגר 10 חודשים בחביות אלון אמריקאי תכולה : 750 מ"ל כוהל: 13.5% בעל צבע סגול ארגמן נקי וצלול, בעל גוף בינוני מלא רך ונדיב עם ניחוחות וטעמים של דובדבן ופירות יער מלווה ברמזים של טבק . סיומת ארוכה ועשירה של אלון ותבלינים.
ענבי המרלו של יין זה נבצרו בכרמי היקב בגליל העליון. ליין גוף מלא, עשיר וקטיפתי בעל טעמי מרלו אופייניים של פירות יער, וארומה בגווני וניל, שזיף שחור ודובדבן. המרלו האלגנטי האופייני להרי הצפון מפיק יין פירותי ונעים במיוחד לשתייה, הרמוני ומאוזן. יישון בעץ אלון צרפתי ואמריקאי העניק ליין מורכבות נוספת והוא ימשיך להתפתח ולהשתבח בבקבוק במהלך השנים הקרובות. יין זה יתאים במיוחד לליווי מאכלי בשר עשירי טעם וגבינות קשות
סדרת "גליל עליון" החדשה של יקב רקנאטי מציגה זנים קלאסיים מבית גידול מובחר. ליין ארומת קברנה סוביניון אופיינית של שזיף שחור, קאסיס ועשבי תיבול ים תיכוניים בליווי ניחוחות עץ אלון. קברנה סוביניון "גליל עליון" הוא ביטוי ייחודי לאדמה גלילית משובחת ואקלים יוצא דופן. יקב רקנאטי איתר משך שנים חלקות מובחרות ברחבי הגליל העליון המיועדות לגידול זני איכות. סדרת "גליל עליון" החדשה מתרכזת בטרואר נפלא זה ומבטאת דרכו את הפירותיות, העוצמות וריכוז טעמי פירותי היער והשזיף השחור האופיינים כל כך לקברנה סוביניון.
סובניון בלאן פירותי ומרענן, בעל מרקם חד אך נעים - זהו יין קייצי לכל הדעות והוא ילווה נהדר מנות דג.
רוזה יבש עשוי 100% ענבי טמפרניו מאזור קסטיליה ולאון שצבעו ורוד רך, בעל ארומות של פרחים, ויוגורט של פירות אדומים ובפה הוא נעים, מאוזן, פירותי ומרענן. כשר לפסח.
יין בעל צבע אדום דובדבן כהה. ניחוחות רעננים של פירות יער כהים משולבים עם וניל המגיע מהיישון בחבית. יין מעוגל וקל לשתייה. חומציות מאוזנת היטב וטאנינים משאירים סיום נעים ומרענן. היין מיוצר על טהרת ענבי הטמפרניו המגיעים מאזור ריוחה אלבסה ונבצרו בשבוע השלישי של אוקטובר. הענבים עוברים תסיסה במכלי נירוסטה בטמפרטורה מבוקרת, ואז היין עבר יישון בחבית עץ אלון אמריקאי במשך 12 חודשים.בן לוויה מושלם לכל סוגי הבשרים, הנקניקים והגבינות, אך מתאים גם לשתייה לצד טאפאס או ריזוטו. מאוד רבגוני. להגיש בטמפרטורה של 16-18 מעלות. כשר לפסח.
יין גוורץ לבן חצי יבש ,עובר יישון של 6 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי. זן הגוורצטרמינר המיוחד בולט בשפע טעמי פירות טרופים (ליצ'י) בשילוב מינרליות מאוזנת המגיעה מהזן האציל הריין ריזלינג. יין בעל נפח טוב ומעט שמנוני בפה בשילוב חמיצות טובה ומאזנת. יין קייצי וארומטי, בעל עושר טעמים טרופיים ופרחוניים.
יין גוורץ לבן חצי יבש מסדרת קדש ברנע. הרכב: 100% ענבי גוורצטמינר אשר נבצרו בבציר ידני בכרם רמון בשיא גובה הר הנגב. מאפיינים: 12.5% אלכוהול.צבע זהוב-צהבהב . יין בעל גוף קל המלווה בארומה של פריחת הדרים ופרי טרופי בשל. סיומת מאוזנת מתקתקה ומתמשכת. המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפ´ 14 מעלות . הייןמומלץלהגשהכשהואמצונןהיטבל 6--8 מעלות. היין ילווה נפלא גבינות כחולות. כמו כן ניתן לשלבו עם מאכלים מתובלים היטב
יין גוורץ, תהליך ייצור: היין תסס ושהה במיכלי נירוסטה לשימור הרעננות על היין: ליין ניחוחות אקזוטיים של ליצ'י ופסיפלורה בשילוב עם נגיעות של הדרים.
זה הוא רוזה אותנטי לאזור וינו ורדה, המיוצר מהענבים האדומים העיקריים של האזור. הבציר הלילי מאפשר לענבים לשמור על הרעננות והארומותיות עד להגעתם ליקב, שם היין מיוצר בשיטת הסחיטה המיידית. עם הגעת הענבים ליקב, הם עוברים מיידית לפרס בלחץ נמוך, כדי להמנע ככל האפשר ממגע עם הקליפות. התסיסה האלכוהולית מתרחשת בטמפרטורה מבוקרת במכילי נירוסטה, על משקעי השמרים (lees) כדי למצות את מלוא הארומות והטעמים של זני הענבים. זהו רוזה בהיר, בסגנון פרובנס, צעיר ופירותי, בעל בוקה עדין ופריך עם נגיעות של פירות יער אדומים. המינרליות החדה הופכת אותו ליין גסטרונומי מושלם לארוחות עם טעמים ברורים ועדינים.
הרכב הבלנד, מזני הענבים העיקריים באזור וינו ורדה, הופך אותו לביטוי האותנטי ביותר של הטרואר. הבציר הלילי מאפשר לענבים לשמור על הרעננות והארומותיות עד להגעתם ליקב, שם היין מיוצר בשיטת הסחיטה המיידית. עם הגעת הענבים ליקב, הם עוברים מיידית לפרס בלחץ נמוך, כדי להמנע ככל האפשר ממגע עם הקליפות.התסיסה האלכוהולית מתרחשת בטמפרטורה מבוקרת במכילי נירוסטה, על משקעי השמרים (lees) כדי למצות את מלוא הארומות והטעמים של זני הענבים. זהו יין צעיר ומאוזן, בעל גוון צהוב-ציטרון בוהק, בוקה פריך ועדין עם נגיעות של תפוח ירוק וליים. המינרליות המובהקת ורמזי הפירותיות הטריים, הופכים אותו ליין שהוא חגיגה לחיך.
התאמה לאוכל- מתאבנים ומנות ראשונות, דגים ופירות ים על הגריל...
יין לבן צלול ועשיר, ששזורים בו ניחוחות של עץ ונילי - אגוזי והוא מצטיין בארומת פרי הדר. היין בעל מרקם מלא, טעם עז וסיומת רעננה ועוצמתית. תהליך ייצור היין הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר בציר מכני ונכנסו מייד לסחיטה עדינה ומהירה על מנת לקבל תירוש ענבים לבן איכותי. לאחר קירור של המיץ ושהייה של כ-24 שעות במיכל מקורר ומבודד לצורך שקיעת המשקעים, נעשתה שפייה למיץ הנקי אל מיכל נירוסטה והחלה תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה של 15 מעלות למשך כשבועיים. בסיום התסיסה האלכוהולית הועבר היין לחביות עץ אלון צרפתיות חדשות להתבגרות של בין שישה לארבעה חודשים. היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית במטרה לשמור על פריכות ורעננות היין.
יין אדום עמוק וכבד, בשל ושופע טעמי פרי, פטל ושזיפים, השזורים בניחוח וניל, מנטה וציפורן העולים מן העץ. מרקמו מלא ויש בו שילוב מושך של חמיצות, מתיקות ומרירות עדינה, כל אלו מתמזגים ביין באיזון קסום. תהליך ייצור היין הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר בציר מכני. ענבי הקברנה סוביניון עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין הועבר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת תסיסה אלכוהולית. התסיסה התבצעה בטמפרטורה של 28 מעלות למשך 7 ימים, תחת משטרי המטרה שונים לצורך מיצוי צבע, טעמים וריחות האופייניים לזן זה. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, נסחטו הענבים בעדינות בפרס פניאומאטי והועברו למיכל נירוסטה מבודד, על מנת שתחל תסיסה מאלולאקטית טבעית, תסיסה שמטרתה לייצב ולרכך את היין. לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית, היין הועבר להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות למשך של שישה חודשים.
יין אדום עז בצבעו, המאופיין בניחוח פרי צעיר, בעיקר דובדבן ותות. מרקמו רך ונעים, הוא עשיר ומאוזן ובעל סיומת עדינה ורכה. תהליך ייצור היין הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר בציר מכני. ענבי המרלו עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין העובר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת תסיסה אלכוהולית. התסיסה בוצעה בטמפרטורה של 26 מעלות למשך 7 ימים, תחת משטרי המטרה שונים לצורך מיצוי צבע, טעמים וריחות האופייניים לזן. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, הענבים נסחטו בצורה עדינה בפרס פניאומאטי והועברו למיכל נירוסטה מבודד על מנת שתחל תסיסה מאלולאקטית טבעית, תסיסה שמטרתה לייצב ולרכך את היין. לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית עבר היין לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות להתבגרות של שישה חודשים
יין מרוכז וססגוני, בעל מרקם קטיפתי, העוטף את החך. הוא מעט מפולפל ומאופיין בסיומת ארוכה בעלת חמיצות נעימה. תהליך ייצור היין הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר בציר מכני. ענבי הסירה עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין הועבר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת תסיסה אלכוהולית. התסיסה בוצעה בטמפרטורה של 28 מעלות למשך 7 ימים, תחת משטרי המטרה שונים לצורך מיצוי צבע, טעמים וריחות האופייניים לזן. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, הענבים נסחטו בעדינות בפרס פניאומאטי והועברו למיכל נירוסטה מבודד, על מנת שתחל תסיסה מאלולאקטית טבעית, תסיסה שמטרתה לייצב ולרכך את היין. לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית עבר היין להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות למשך שישה חודשים.
יין אדום חצי יבש, כהה, הניחן בניחוח פירות יבשים, דובדבן מסוכר ושזיף מיובש. אליהם מצטרפים ריחות של קרמל ווניל יחד עם מתיקות של עץ. היין בעל מרקם חלק וקטיפתי וסיומת מתקתקה מלאת פרי. תהליך ייצור היין הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני. ענבי הקברנה סוביניון עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין הועבר תירוש הענבים עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת תסיסה אלכוהולית. התסיסה התבצעה בטמפרטורה של 28 מעלות למשך 7 ימים, תחת משטרי המטרה שונים, לצורך מיצוי צבע טעמים וריחות האופייניים לזן. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, הענבים נסחטו בצורה עדינה בפרס פניאומאטי והועברו למיכל נירוסטה מבודד על מנת שתחל תסיסה מאלולאקטית טבעית, מטרת תסיסה זו היא לייצב ולרכך את היין. לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית הוספנו ליין מעט סוכר ענבים כדי להעניק לו מתיקות מעודנת. לאחר מכן הועבר היין להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות למשך של שישה חודשים.
תהליך ייצור: לאחר התסיסה במיכלי נירוסטה, היין התיישן עם עץ אלון צרפתי תאור היין: צבע: אדום בוהק ריח: ליין ארומות של שזיפים, גרגרי יער ואוכמניות טעם: יין בעל גוף בינוני עם טאנינים רכים ועדינים, חמיצות רעננה וסיומת פירותית.
תהליך ייצור: לאחר התסיסה במיכלי נירוסטה, חלק מהיין התיישן עם עץ אלון צרפתי בעוד החלק הנותר במיכלי נירוסטה תאור היין: צבע: אדום עמוק ריח: ליין ארומות של דובדבנים, גרגרי יער, ותבלינים לצד נגיעות ווניל, קפה ושוקולד המריר. טעם: יין בעל גוף בינוני עם טאנינים רכים, וחמיצות עדינה.
תהליך ייצור: רק חלק מהיין עבר תסיסה מאלולקטית בכדי לשמור על הפרי הרענן. היין התיישן עם עץ אלון צרפתי כחצי שנה על משקעיו. תאור היין: צבע: זהוב ריח: ליין ארומות של תפוחים, אפרסקים ואננס טעם: יין בעל גוף בינוני ופריך עם חמיצות קלה ונעימה וסיומת ארוכה.
תהליך ייצור: לאחר תסיסה במיכלי נירוסטה, התיישן היין עם עץ אלון אמריקאי וצרפתי במשך כחצי שנה תאור היין: צבע: אדום עמוק ריח: ליין ארומות דובדבנים שחורים, גרגרי יער ופלפל טעם: יין בעל גוף בינוני עם טאנינים רכים וחמיצות מאזנת.
תהליך ייצור: היין שוהה עם הקליפות מספר שעות אשר במהלכן סופג מהם את הצבע האדמדם, ןלאחר מכן עובר היין תסיסה במכלי נירוסטה תאור היין צבע: ורוד בוהק ריח: ליין ארומות של דובדבנים ותות שדה טעם: יין בעל גוף בינוני, חמיצות עדינה ופרי נהדר עם מתיקות קלה
הרכב זני: ממסך (בלנד) מקורי של זני עמק הרון עם גלישה קטנה לפיימונטה. סירה – 45% גרנאש – 20% ברברה - 20% מורבדר – 15% יישון: 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי – בעיקר חביות 400 ל'. מאפיינים: יין ים תיכוני. עשיר ומורכב מאד אבל, עם זאת, קל לשתייה, רך ומאוזן.
שם היין מסמל את גובה הכרם מעל פני הים. מקורו של יין בכרם בגובה 720 מ' מעל פני הים, על הר גודרים שבין מושב דובב לגבול הלבנוני. לאחר יישון במשך 14 חודשים בחביות, רובן מאלון צרפתי, היין בוקבק ללא הצללה. שם היין מסמל את גובה הכרם מעל פני הים. מקורו של יין בכרם בגובה 720 מ' מעל פני הים, על הר גודרים שבין מושב דובב לגבול הלבנוני. לאחר יישון במשך 14 חודשים בחביות, רובן מאלון צרפתי, היין בוקבק ללא הצללה.
שם היין מסמל את גובה הכרם מעל פני הים. מקורו של יין זה בכרם שבגובה 624 מ' מעל פני הים, בקרבת מושב עלמה שגליל העליון. לאחר יישון במשך 14 חודשים בחביות, רובן מאלון צרפתי, היין בוקבק ללא הצללה. היין מציג איזון בין פרי שחור, מרוכז ועשיר לבין תבלינים מתקתקים היוצרים מורכבות רבת רבדים. ליין טאנינים מוצקים אך בעלי עידון ורכות מרשימים. יין זה בעל פוטנציאל התיישנות ממושך.
יין זה הינו מהדורה מיוחדת והוא מורכב מחביות קברנה סוביניון מהגליל העליון שהראו תכונות יוצאות דופן בעת הטעימה השנתית בה צוות הייננים קובע לאיזה יין מיועדת כל חבית. בטעימה זו בחרנו חביות מצטיינות בטעם, בארומה או בכל מאפיין אחר שגרם להן להתבלט למול השאר. לאחר שנבחרו והופרדו משאר החביות, היין המשיך והתיישן בהן במשך 18 חודשים ומהן הכנו עבורכם את המהדורה הראשונה של ״פלטינום״.
היין עשוי מענבי מרלו מכרם עין זיתים שבגליל העליון, בליבו של אחד מאזורי הגידול הטובים בארץ. הכרמים הייחודיים והחביות בהן התיישן היין נבחרו בקפידה על ידי צוות יינני היקב במיוחד עבור יין זה. היין מתאפיין בארומת פירות יער ושזיף, עץ קלוי ווניל, טאנינים רכים וסיומת ארוכה במיוחד.
עשוי מענבי מלבק שנבצרו בבשלות מדויקת במרומי הגליל העליון בכרם עלמה . הכרם נבחר על ידי הייננים בזכות אקלים ייחודי ואופי פרי יוצא דופן . יין יבש המשלב חמיצות טובה ומרעננת עם ארומות פירותיות.
איתן הוא ממסך של סירה ומרלו בחלקים שווים, עם מעט קברנה סוביניון. הענבים נבצרו על טרסות טרה- רוסה בכרם קריית ענבים שברום הרי יהודה. היינות יושנו בחביות אלון במשך 12 חודשים טרם מוזגו ליצירת יין זה. יין אדום יבש משובח זה מציג שילוב של פרי אדום כדובדבנים וחמוציות עם גוון ירקרק של קרונית ואורגנו ורמז אלגנטי לעור ישן. היין מעניק חוויה מלאה כעת אך יתגמל היטב יישון בתנאים נאותים. הר איתן המתנשא לגובה של 788 מ', הוא מהמרשימים שבהרי ירושלים ומאפשר תצפית פנורמית אל הנופים שמסביב. ההר מייצג נאמנה את האקלים הייחודי שבאזור, המאופיין במפלי טמפרטורות ליליים, המייצרים תנאים אופטימליים לגידול זני ענבים.
היין עשוי מענבי קברנה סוביניון מכרם בן זמרה, הנחשב לאחד מאזורי הגידול הטובים בארץ. לאחר תסיסה, התיישן היין בחביות עץ אלון. הכרמים והחביות נבחרו ע"י הייננים במיוחד עבור יין זה. מאופיין בארומות שזיף בשל ותבלינים מתקתקים, טאנינים מאוזנים וסיומת ארוכה ופירותית
עלמון מורכב משרדונה, ויוניה וסובניון בלאן כאשר ענבי השרדונה והויוניה נבצרו ידנית בבשלות אופטימאלית, כל זן בזמנו, והותססו בחביות עץ אלון צרפתי חדשות. בסיום התסיסה הראשונית, בחלק מהחביות אופשרה תסיסה שניונית, מלולאקטית, ובכל החביות נשמרו משקעי השמרים להענקת מורכבות ומבנה עמוק בתהליך ההתיישנות בחביות שנמשך כ 6 חודשים. ענבי הסוביניון בלאן נבצרו גם הם ידנית והותססו במיכל נירוסטה, בטמפרטורה נמוכה לשמירה על רעננות הפרי והיין נשמר במיכל עד ליצירת הממסך.הר עלמון המתנשא לגובה 728 מ', הוא מהמרשימים ברכס רמת עלמה שבגליל העליון. אזור הררי זה, המאופיין בסלעי בזלת, מהווה בית גידול יוצא דופן לענבי יין. היין מציג ארומות של פירות טרופיים לצד פירות עסיסיים, משמשים ואפרסק אשר עטופים בתבלינים עדינים כגון זעפרן ואגוז מוסקט. ארומות אלו, בשילוב חומציות מאוזנת ומבנה עגול ושמנוני, יוצרים יין לבן מורכב ואלגנטי עם סיומת הרמונית וארוכה.
מקורו של יין זה במספר חלקות בגליל העליון: קברנה סוביניון משתי חלקות בקרבת מושב דישון, וקיבוץ מנרה, שגובהן 450 ו-580 מ', שיראז משתי חלקות, האחת בכרם בן זמרה, בגובה של 630 מ' והשנייה בקרבת מושב עלמה בגובה 654 מ', מרלו מחלקה בכרם בן זמרה בגובה 780 מ' ופטי ורדו, מחלקה שצמודה למושב עלמה שגובהה 650 מ'.חלק מהחלקות על קרקע וולקנית בעוד שאחרות על אדמת טרה-רוסה הפרושה על מסלע גירי. בנוסף, לחלקות שלל מפנים: חלקות הקברנה פונות מזרחה או לצפון מערב, חלקות השיראז מפנות גפניהן מערבה, חלקת המרלו המתנוססת במרומי כרם בן זמרה פונה דרומה ואילו חלקת הפטי ורדו שצמודה למושב עלמה פונה אל השמש בכיוון דרום מזרח. מתוך שלל מאפיינים אלו נוצרו יינות שכמו נולדו להשתלב ולהתמזג אלו עם אלו, כאשר כל יין תורם מתכונותיו לממסך ליצירת יין שלם. היין יושן 12 חודשים בחביות עץ אלון.
היין עשוי מענבי גוורצטרמינר הגדלים במרום הגליל העליון בכרם עלמה . הכרם מניב כמות נמוכה של פרי איכותי המוביל ליין ארומתי ופירותי , בעל מתיקות מעודנת.
תבור רוזה , יין רוזה חצי יבש מענבי קברנה סובניון. פרי אדום עשיר ומתיקות כובשת.
תבור גוורץ , לבן חצי יבש עם ארומות של פירות ותבלינים אקזוטיים ומתיקות ניכרת. גוורצטרמינר טיפוסי שמתאים לכל שעה ביום
תבור שרדונה , צעיר, פירותי ונעים לשתייה. ניחוחות של אשכולית ופירות הדר. טעם נקי, "קריספי" ורענן.
תבור קברנה סוביניון , יין בעל גוף רך, נעים לשתייה המאופיין בארומה עדינה של שזיף, קסיס ופטל בשילוב פלפל ירוק. מומלץ לצנן את היין למשך כמה דקות במקרר טרם פתיחתו.
תבור מרלו , יין בעל צבע אדום עמוק, גוף מאוזן, המאופיין בארומה של דובדבן ופלפל שחור גרוס.
תבור גוורץ , יין גוורץ זה, נעשה מ-100% ענבי גוורצטרמינר (Gewurztraminer) אשר גדלו בסביבת הגידול הייחודית של מצפה רמון. הענבים נבצרו בבשלות אופטימאלית, באופן ידני וסלקטיבי בשעות הבוקר המוקדמות, ועברו מיון קפדני נוסף עם קליטתם ביקב. הענבים הופרדו בעדינות מהשדרות ועברו השרייה של 8 שעות על הקליפות על מנת להפיק את מירב הארומה האופיינית. התירוש הצלול הועבר לתסיסה איטית ומבוקרת במיכלי נירוסטה שנעצרת מוקדם על מנת לשמר מתיקות ניכרת ביין המחמיאה מאוד לארומות העוצמתיות. זהו יין עשיר, המשלב בהרמוניה חמיצות פריכה ורעננה עם מתיקות מעודנת, בעל ארומות אופייניות בגוונים של עלי וורדים, ליצ'י, דבש ותבלינים. ליין צבע זהוב עם הילה בגווני נחושת , וגוף עשיר המוביל לסיומת ארוכה.
תבור שרדונה , ענבי שרדונה מובחרים מכרמים ברמת הגולן עוברים בציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות ומועברות ליקב. שם מופרדות מהקליפות ועוברות תסיסה ארוכה בטמפרטורות נמוכות על מנת לשמר על ניחוחות פרי רעננות. לאחר מכן 50% מהיין מועבר להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות כאשר היתר ממתין במיכלי נירוסטה. היין המתיישן בחבית מעניק מרקם עשיר וטעמי קלייה מעודנים ליין הפירותי והרענן שנשאר בנירוסטה. לאחר ההתיישנות מתבצע בלנד סופי בין היין מהחביות ליין מהמיכלים. התוצאה היא שרדונה פירותי ורענן עם גוף עשיר ונוכחות כובשת.
תבור שירז , היין הופק מענבי שיראז נבחרים אשר גדלו על אדמת טרה רוסה בגליל העליון. הפרי נבצר ממספר כרמים, כאשר כל חלקה עוברת תהליך תסיסה על קליפותיו בנפרד. לאחר מכן כל חלקה עוברת תסיסה מאלולאקטית ומועברת ל12 חודשי התיישנות בחביות עץ אלון. לאחר תקופת ההתיישנות נעשה הבלנד הסופי. ליין צבע ארגמני עמוק וטעמים האופייניים לזן השיראז אשר משלבים פטל, תותי עץ טריים וסיגליות. החביות העניקו ליין רמזים לעץ ארז ואלון, המאוזנים בגוף מלא וקטיפתי המוביל לסיומת ארוכה ונעימה.
תבור קברנה סוביניון , היין הופק מפרי איכותי המגיע מכרמים מובחרים בגליל העליון, בהם כרם מלכיה הנודע באיכות הקברנה סובניון שלו. הפרי נבצר ממספר כרמים, כאשר כל חלקה עוברת תהליך תסיסה על קליפותיו בנפרד. לאחר מכן כל חלקה עוברת תסיסה מאלולאקטית ומועברת ל12 חודשי התיישנות בחביות עץ אלון. לאחר תקופת ההתיישנות נעשה הבלנד הסופי. ליין אופי מובהק של קברנה סובניון גלילי: פרי שחור ומרוכז עם רמז של עשבי תיבול ים תיכוניים במעטפת של טעמים קלויים ותבלינים. ליין נוכחות עוצמתית ומרקם עשיר
תבור מרלו , היין הופק מענבי מרלו נבחרים אשר גדלו בכרמים מובחרים בגליל העליון. הפרי נבצר ממספר כרמים, כאשר כל חלקה עוברת תהליך תסיסה על קליפותיו בנפרד. לאחר מכן כל חלקה עוברת תסיסה מאלולאקטית ומועברת ל12 חודשי התיישנות בחביות עץ אלון. לאחר תקופת ההתיישנות נעשה הבלנד הסופי. טעמי פירות יער אדומים ושחורים, שזיפים, וטבק מורגשים בו היטב. ליין יש מורכבות אשר משלבת ניחוחות מתובלים של צמחי תבלין ארץ ישראליים, נתונים בגוף אלגנטי וקטיפתי, האופייני לזן ומוביל לסיומת ארוכה ונעימה.
תבור סוביניון בלאן , ריחות עצמתיים של פירות טרופיים מפתים לצד אופי קל ומרענן עם טעמי הדרים יוצרים סובניון בלאן קלאסי הנחשב לאחד הטובים מסוגו בארץ. היין מגיע מכרמים ותיקים בכפר תבור והתוצאה היא יין מורכב ומרתק.
צבעו זהוב בהיר בוהק, באף פירות קיץ לצד תפוח עץ ירוק ואשכולית. בחיך הוא רענן וחמאתי, עם תיבול קל של מייפל וצוף ברקע. התאמה מצוינת לסלמון, עוגת סרטנים או צלי עוף.
כנען לבן הינו יין יבש וארומאטי קל לשתייה, פריך עם גוונים עשירים של פרחים ופירות. הוא עשיר בניחוחות פרי טרופי, ורדים ופירות הדר. בעל חומציות מאוזנת ומרקם קליל ומרענן לשתייה. מאוד כיף לחלוק יין זה עם חברים, במיוחד לשתייה ביום קיץ חם. מתאים כליווי למנות קלות כגון סלט פסטה קר או אנטיפסטי של ירקות צלויים.
יין פירותי וקל שכולו כיף. הוא מאופיין בניחוחות שזיפים, פלפל שחור ודובדבנים אדומים. זהו יין בעל גוף עגול עם טאנינים רכים וסיומת נעימה. מתאים למנגל, צונן קלות; מתאים למגוון מנות ים תיכוניות.
עשוי מענבי שרדונה וחלקו הושבח בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקניות. ביין שיושן בחביות (במשך תשעה חודשים) אף בוצעה תסיסה מאלו-לאקטית. בוקה עשיר משלב ביין זה ניחוחות של תפוח ובננה עם נימות של עץ וקלייה. בחך, נוסף גם רובד אגסי ונחשף יין מלא, עשיר ואלגנטי.
יין אדום יבש מ-100% ענבי מרלו. הבוקה הינו סל עשיר וארומטי, עם ניחוחות עזים של של פטל, דובדבנים, אוכמניות ותבלין. וחותם החבית הינו בדיוק במידה הראויה בבוקה ובחך, הקטיפתי, שם נלווית אל הפירותיות העשירה גם רמיזה לקוקוס. הסיומת ממושכת, משרה מלאות ושוקולדית מעט.
קולומביה קרסט טו ווינז סירה מתיישן כ- 14 חודשים חלקו בחביות וחלקו במיכלי נירוסטה, שופע טעמים וניחוחות של פירות יער ופירות טרופיים בשלים, עם נגיעות של פלפל לבן ושוקולד. בעל גוף מלא וטעמו המסיים ארוך ומספק.
יינות טו ויינז מציעים ביטוי מודרני ונאמן של מאפייניו הטיפוסיים של כל זן ענבים. כיף בכל לגימה ותמורה גבוהה לכל הזדמנות
Private Collection מרלו – מתאפיין בגוון אדום עמוק ובניחוחות של דובדבנים, סיגליות ותבלינים. היין בעל גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת
Private Collection שיראז – מתאפיין בגוון סגול עז, בגוף מלא ובבשומת של פטל בשל, פלפל שחור גרוס ועשן.
Private Collection קברנה סוביניון – זכה בשנת 2012 במדליית זהב בתחרות Best Value – מתאפיין בגוון ארגמני עמוק וניחוחות של דומדמניות, שזיפים ומוקה. היין בעל גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת
Private Collection קברנה מרלו – מתאפיין בגוון ארגמני עמוק ובבשומת של דומדמניות, פטל ווניל. היין בעל גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת.
יין בעל חומציות די גבוהה, שמודגשת עוד יותר על ידי הרבה טעמי דובדבנים ופרי אדום. את כל אלה מלווים טעמים ירקרקים-עשבוניים במקצת. בלנד אדום של חמישה זנים שאין ביניהם כמעט שום קשר היסטורי או מקומי שהוא: פטי ורדו, מרסלאן, קריניאן, ארגמן וטנאט.
יין לבן מבעבע קלות, שענביו נבצרו בהבשלה מלאה מחלקת ענבי מוסקט בוגרת וביבול נמוך. היין עבר תסיסה במכל לחץ (Me'thode Charmat) לקבלת יין ארומאטי, פרי טרופי/חבושים אפויים.
מאפייני היין: ליין צבע זהוב עם גווני קש בהירים, בעל ניחוחות מלטפים של אפרסק לבן, אגס, שזיף ירוק ומלון ברקע ארומה נעימה של פריחת הדרים. ליין מרקם משיי, חמיצות נעימה ומאוזנת.
תהליך הייצור: ענבי הסנג'ובזה טופלו בתהליך של יצור יין לבן מיד עם הגעתם ליקב, לרבות הצללה סטטית במשך 24 שעות ותסיסה קרה בכ-°14. מענבי הגרנאש והברברה יוצר רוזה בשיטת הדימום (Saignée). ממיכלי תסיסה אדומה הופרשו, מספר שעות לאחר קליטת הענבים, אחוזים בודדים של מיץ אשר הותסס בנפרד. במטרה לשמור על רעננות היין וטעמי הפרי. הבציר: החורף שקדם לעונת הגידול היה שחון בגשמים אך הטמפרטורות סיפקו את דרישות הקור הנדרשות לגפנים. ההתעוררות הייתה טובה ובתזמון הממוצע לאורך השנים האחרונות. עונת ההבשלה הייתה בתנאי מזג אויר מתונים חוץ משבוע אחד חם במיוחד. בציר 2017 היה מהקצרים שידע יקב הרי גליל והתבצע ב 10 שבועות. האיכויות מסתמנות כטובות במיוחד.
מאפייני היין: יין אדום כהה עם ניחוחות של שזיף, דובדבן חמוץ פיטנגו בשל, פריחת סיגליות ועשבי תיבול, לצד ניחוח עץ אלון ורמז לחמאה. גוף בינוני עד מלא חמיצות מורגשת עם סיומת ארוכה ונעימה. טמפרטורת הגשה: °18. יכולת התיישנות: שלוש עד חמש שנים ממועד הבציר.
מאפייני היין: יין בעל צבע סגול כהה, ארומה מורכבת של פרי בשל, תבלינים וניחוח אלון קלוי. ליין גוף מלא וסיומת ארוכה. טמפרטורת הגשה: °18. יכולת התיישנות: חמש עד שבע שנים ממועד הבציר.
מאפייני היין: ליין צבע ארגמן בוהק, בעל ניחוחות פטל אדום, תותי עץ, ריבת גרגרי יער עם נגיעה קלה של מנטה ופלפל ירוק. גוף בינוני עד מלא, חמיצות מאוזנת וסיומת מענגת. טמפרטורת הגשה: 18°. יכולת התיישנות: שנתיים עד ארבע שנים ממועד הבציר.
מאפייני היין: ליין צבע סגול בוהק מלווה בניחוחות דובדבנים, פטל וקסיס ורמזים לעשבי תיבול וקקאו. היין מאוזן עם גוף בינוני עד מלא. הסיומת ארוכה, מענגת ומלאת פרי. טמפרטורת הגשה: 18°. יכולת התיישנות: שנתיים עד ארבע שנים ממועד הבציר.
מאפייני היין: צבע אדום עמוק, מלווה בארומות של אוכמניות, פטל וקרם דה קסיס, עם רמזים של איקליפטוס וקקאו. גוף בינוני – מלא וסיומת פירותית ארוכה ונעימה. טמפרטורת הגשה: 18°. יכולת התיישנות: שנתיים עד ארבע שנים ממועד הבציר.
ארומות גויאבה, קיווי, אשכולית אדומה ופרי בשל מאוד
יין בגוון אפרסק עדין ושמחה של פרי אדום צעיר. בלאן דה נואר הינו יין שמיוצר מענבים אדומים בהליך עשייה של יין לבן. ליין טעמים מודגשים של חמוציות ותותים טריים. היין מיועד לשתייה מיידית בעודו צונן ובכל רגע ביום
היין בעל צבע אדמדם, גוף בינוני, ומאופיין בארומות של פירות יער כהים עם נגיעות ווניל מתובלן . ליין טאנינים רכים וטעמים חלקלקים של שרי עם רמזים מתקתקים. ליין סיומת ארוכה. מתאים למנות פסטה, בשר , פיצה ואנטיפסטי.
היין בעל צבע קש עם גוונים ירקרקים, גוף בינוני, ומאופיין בארומות של אפרסק ונקטרינה המשולבים ענבי השרדונה מגיעים ממחוז ריוורינה . יין נהדר שמתאים לשתייה יומיומית . מתאים למנות פסטה, סלטים וגבינות. בניחוחות ווניל.
יין מאוזן והרמוני המרמז על טעמים של תפוז ירוק, אגס, אפרסק לבן, אננס טרי ותפוח עץ. היין יתלווה נפלא למאפים, חלביים, גבינות, סושי ודגים
יין פירותי עסיסי ופרחוני, בעל ניחוחות של אננס, ליצ'י, אפרסק לבן, פסיפלורה ויסמין.מומלץ להגיש קר.
יין פירותי עסיסי ורענן, בניחוח קרמבולה, אפרסק לבן, תפוח עץ ומלון.מומלץ להגיש קר.
ספינת הדגל של סדרת אלאמוס! שופע פירות יער על רקע תיבול קל, זהו יין רך ומלא שמהווה בן לוויה נהדר לכל מאורע - וכמובן לסטייק צלוי. יין מלבק ארגנטינה מכרמים באזור מנדוזה, בעיקר בעמק אוקו. לשתייה בשנים הראשונות שלאחר הבציר. מלבק עשיר, עוצמתי ואלגנטי.
היין מגיע מאותו איזור של הוינו נובילה, מאיזור הכרמים סביב העיר העתיקה מונטפולצ'יאנו. הכרמים יושבים על רצועת גבעות הפונות דרומה הסובבת את העיירה מונטפולצ'יאנו בגובה 250-600 מטר מעל פני הים. זהו למעשה "האח הצעיר" של הוינו נובילה. גם הוא עשוי בעיקר מהקלון האיכותי סנג'ובזה גרוסו אך הוא מעורבב גם עם זנים בינלאומיים (מרלו, קברנה סוביניוון) כדי לתת ליין טעמים מוכרים יותר ונגישים. היין מציע גרסה נגישה יותר של היין החשוב של האיזור (וינו נובילה). היין התיישן 3 חודשים בחביות עץ אלון 225 ליטר בה מתרחשת התסיסה המאלולקטית. יין מרוכז ויבש עם בוקה דובדבני ותותי מודגש. מעט טאנינים, פירותי, צעיר אך מאד עגול, סיומת מרעננת.
זן המרלו מעולם לא נחשב לזן "המצטיין" של ארגנטינה, אך בסאן חואן ותחת ידיהם האמונות של יינני לאס מוראס, התוצאות מעולות. היין עשוי על טהרת ענבי המרלו, שהגיעו להבשלה אופטימלית בכרמי עמק טולום. האף השופע, הפאלט מלא הטעם והסיום המהוקצע הנם עדות לאיכות הבלתי מתפשרת של יקב לאס מוראס בכל רמות המחיר!
יין ממאה אחוז ענבי סוביניון בלאן שנבצרו בבשלות מירבית וכתוצאה מכך ניחן בגוון ורוד מרשים ביופיו ובטעמים של אפרסק בשל, אננס, תפוח פינק ליידי וליצ'י. צבע היין טבעי ולא עבר תהליך הלבנה.
יין קליל ואלגנטי, פריך ורענן. האצילות האופינית של השרדונה משתלבת היטב עם הרעננות של הפרחונית של הסוביניון בלאן ליצירת יין מעודן, דק אך מלא נוכחות.
שילוב של טרואר יוצא דופן וגידול מוקפד הביאו ליצירת יין ייחודי, כזה החושף את פירותיות השרדונה ויחד עם זאת את האלגנטיות, המינרליות והאצילות של זן זה. הרכב זנים: 100% שרדונה אופן הפקת היין: בשעות הבוקר המוקדמות נקלטו ביקב ענבי השרדונה, ולאחר סחיטה עדינה והצללה, הותסס התירוש בטמפרטורה נמוכה תוך שימת דגש על שימור ארומות הפרי ורעננותו. בתום תקופת התיישנות של 6 חודשים, נרקח הבלנד הסופי. רשמי טעימה: ליין ארומות פרי הדר ופירות גלעין המלווים בארומה עדינה של חביות עץ האלון בהן תסס והתיישן היין.
שילוב של טרואר יוצא דופן וגידול מוקפד הביאו ליצירת יין ייחודי, כזה החושף את ריכוז הפרי וארומת התבלינים של זן הסירה, המלווה במבנה טאני רך ועגול. הרכב זנים: 100% סירה אופן הפקת היין: בשעות הבוקר המוקדמות נקלטו ביקב ענבי הסירה. לאחר הפרדת גרגרי הענבים ובתוספת מעט משזרותיהם עבר היין תסיסה עדינה ומבוקרת.טמפרטורות מתונות, הביאו לביטוי זני אופטימלי, לעושר הפרי, מורכבותו ולסגנון היינני האלגנטי אליו אנו שואפים. רשמי טעימה: ליין ארומת סירה אופיינית של סיגליות, לבנדר ופלפל שחור בליווי ניחוחות עץ אלון.
רוזה – עשוי על טהרת ענבי הסירה, הנבצרים בבציר לילי מגפנים הנטועות על קרקע עשירה בגיר, חימר וחצץ. לאחר תסיסה של שבוע היין שוהה על השמרים 40 יום במיכלי בטון אשר במהלכם מערבבים את הקליפות באופן סדיר על מנת למצות ארומות, טעמים וצבע. היין בעל צבע ורוד עז, ארומות פרחוניות ופירותיות שניחוח הדובדבן בולט בהן. בחיך מתקבל יין עשיר ומאוזן בעל טעמי פרי נעימים וסיומת ארוכה. יין קיץ קלאסי שיטיב להשתדך למנות קלות וסלטים אך גם למנות גריל, נקניקיות ובשר לבן.
יינות סדרת קאלווה מעניקים ביטוי זני מובהק וקל לשתייה. השרדונה מודרני ומרענן
יין נגיש ורך בעל ארומה של פירות אדומים בשלים בשילוב תבלינים. ענבים : סירה, קריניאן, פטיט סירה.
מקור הענבים ליין ייחודי זה, 75% מלבק, 19% בונארדה ו 6%- פטי ורדו הוא בארבעה כרמים, בגבהים שונים של 750-1,450 מטר מעל פני הים. המחקרים הרבים שלהם היו שותפים משפחה
קאטנה הניבו פירות בהבנה של הטרואר הזה. הידע והניסיון של עשורים רבים של מחקר ניכרים ביין הזה. הכרמים מטופלים בשיטות ברות קיימא, והקרקעות מורכבות ברובן מסלעים ואדמות סחף
שאופייניות לאזור. צבעו אדום סגול עמוק. באף ריחות של דובדבנים מתוקים וחמוצים, שזיפים ותיבול מרומז. בחיך מרגישים שכל רכיב בממסך תורם את שלו והיין עסיסי ומאוזן.
מבנה טאני יציב מביא לסיומת ארוכה. יין קלאסי מאד ואלגנטי להפליא, שייטיב ללוות מנות בשרים אבל גם פסטה.
ארומות עשירות של דמדמניות וקאסיס שולטות באף, כאשר מעט אקליפטוס וטבק משתלבים ברקע. החך מלא ומרוכז, עם מיצוי פרי טוב וסיום ארוך עם נגיעות של אלון.
ליין ארומות מרוכזות של פטל שחור עם נימות פרחוניות בולטות. חך מורכב, מאוזן להפליא, עם מבנה מצויין. טעם המסיים ארוך ומצויין.
יין אדום עדין בגוונים של רובי סגלגל, עם ניחוח פלפל ירוק, פטל ושזיף בשל
יין פירותי, עסיסי וקליל השופע טעמים של שזיפים בשלים, אוכמניות, פירות יער שחורים ועשבי תיבול. ליין צבע סגול, גוף קל עד בינוני וסיומת מענגת מה שעושה אותו נעים מאוד לשתייה יומיומית ומתאים לכל ארוחה בשרית או חלבית. מומלץ ללוות עמו בשרים צלויים בגריל ומיני עופות. או קישים.
יין צעיר, שופע טעמים פירותיים של אוכמניות ותות שדה לצד ריחות של תבלינים ועשבי תיבול. הוא מאוזן ועגול, מה שעושה אותו נעים מאוד לשתייה . מומלץ ללוות עמו בשרים צלויים בגריל ומיני עופות.
יין צעיר המיוצר מ-100% ענבי קברנה סוביניון, שנבצרו בשיא בשלותם. משלב ניחוחות של גרגרי יער בשלים עם רמז של עשבי תיבול טריים. היין עשיר אך רך ועדין, שיסב הנאה לשותים ממנו עכשיו. מומלץ ללוות עמו מאכלי בשר אדום ומיני עופות מתובלים
מדרונותיהם הפוריים של זכרון יעקב מפיקים את מיטב הארומות מענבי הסוביניון בלאן. הלוגם מהיין נעטף בתחושה מעודנת ועשירה, בריחניות של עשבי תיבול ובטעמים פירותיים מומלץ ללוות עם היין מאכלי דגים צלויים בגריל ומאכלים ים תיכוניים.
רוזה פלטר - הופק מ80% ענבי גראנש, 15% ענבי סנסו ו-5% ענבי קונואז. מקור הענבים בגליל העליון, הבציר ידני.
מאופיין בארומות וטעמים של אשכולית אדומה, תות שדה ולימון. בעל סיומת רכה, ארוכה ומלטפת. רוזה בעל צבע ורוד עדין, עם גוף קליל וחמיצות מרעננת.
בוקה יפייפה משלב ניחוחות של תפוח ומלון, ונימות של תיבול עדין וחמאה. בחך, מתחדדים טעמי התפוח והמלון המתקתק. הטעם המסיים מאוזן ומשתהה בחך. זהו שרדונה מסותת למופת, בתמורה פנטסטית למחירו. מושלם כאפריטיף או לצד קראב קייק או צלי עוף.
צבע כהה חובר לבוקה עמוק של דובדבנים שחורים, אוכמניות ומוקה, השזורים בנימות של עץ וקלייה, יין מורכב להפתיע.
ליין צבע אדום-סגול וניחוחות עזים ומפולפלים של אוכמניות וסיגליות. בחך, נחשף יין בעל פירותיות מרעננת, עם עפיצות מתונה הנוכחת עד לסיומת הקטיפתית. עוד יין מנצח מסידרת גראנד אסטייטס הנפלאה!
זהו יין עשיר ומלטף, עם ניחוחות נפלאים של פטל ואוכמניות ורמז לקוקוס, וטעמים מרוכזים של פירות יער בשלים, מוקה ושנף.
מבחר מתכונים לקוקטלים
הצפנת ואבטחת SSL
בכפוף לתקנון
בשעות הפעילות
קבלו הצעה משתלמת
הכניסה לאתר זה מיועדת למישמלאו לו 18 שנים.
לקוחות יקרים
בקרוב תהנו ממשלוחים לכל הארץ
כרגע לגוש דן בלבד.
ארגזי בירה רק באיסוף עצמי !
המחירים באתר תקפים אך ורק
עבור מכירות מהאתר.