אנו שואפים לייצר יינות קלאסיים ואלגנטיים.
המטרה הייתה ועודנה ברורה: ליצור יינות היכולים לעמוד בכבוד, אל מול הטובים שביינות העולם.
היינות האדומים הינם עירוב של 5 סוגי ענבים שונים ("בלנד"): קברנה סובניון, מרלו, פטי ורדו, קברנה פרנק ומלבק. הם בעלי ניחוח (בוקה) מרוכז ומורכב וטעמם משיי, עשיר ומלווה בפירות שחורים ותבלינים. אלה יינות בעלי טאנינים רכים אך מוחשיים ובעלי סיומת ארוכה, חלקה ונקייה.
יינות קסטל אינם עוברים תהליכי הצללה וסינון. הם מתאימים ליישון ויגיעו לשיאם תוך מספר שנים לאחר השקתם.